Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak még hasonló sorozatok,...

Vannak még hasonló sorozatok, filmek?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben rátaláltam a Borgiák és Tudorok életéről készült sorozatra (nem ismeretterjesztő sorozatra gondolok, régebben az rtlen és a m1en is adták). Ehhez hasonló sorozat alatt a Game of Thrones, a The Pillars of the Earth meg talán még a World Without End. Tehát rendesen megfogalmazva a kérdésem így hangzik: Tudtok nekem mondani olyan sorozatot, ami vagy valamilyen történelmi nemes család hatalmi játszmáit taglalja, illetve valamilyen fantasy világban játszódó cselekménysort mutat be? Csak ennyi lenne? Minél hamarabb adjatok címeket létszíves.
2012. dec. 1. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Supernatural

Fringe

Sanctuary

The Walking Dead

Mindegyik kiváló sorozat érdemes megnézni.

2012. dec. 1. 23:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Gondolkodtam a dolgon és úgy döntöttem, emrem ajánlani a Hatfields & McCoys című zseniális sorozatot. Egyetlen gond ezzel - mármint a kérdésed kapcsán -, hogy nem nemesi családokról szól. Viszont ez egy valódi viszályt dolgoz fel, kellően hiteles formában. Remek színészek, pazar képi világ és fantasztikus hangulat. Szerintem érdemes lenne tenend vele egy próbát.

2012. dec. 2. 00:25
 3/4 A kérdező kommentje:

#1es, a sanctuaryn kívül mindegyiket láttam csak nem került a leírásba, azért kösz

#2es, köszönöm szépen az ajánlásodat úgyérzem jövök eggyel minél hamarabb megnézem őket :)

2012. dec. 2. 11:09
 4/4 anonim válasza:
Marie Antoanett
2012. dec. 4. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!