Hasonló filmek, sorozatok? ,
Szia! Nem nagyon tudok ilyeneket, de azért ismerek pár filmet, ami engem is megfogott :) Gondolom lány vagy, és olyan 14-16 év körüli :) Ha nem, akkor elnézést..
Szóval amit semmiféleképpen se hagyj ki, az az Anna. Ez egy sorozat, hét vagy nyolc részből áll, teljesen más mint amilyet te kértél, de nagyon meg tudja fogni az embert..
Van egy másik régi film, a Házibuli 1-2 ez kicsit sírós, a második része biztos :)
Még sok olyan film van, ami kicsit másabb, de jó és ha érdekel akkor írj nyugodtan :) És bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszoltam
hát az én kedvencem most : a felhők fölött 3 méterrel
macskám,családom és a fiúk hát többet nem tudom de ha szeretsz olvasni akkor mindenképpen olvasd el a sznet johanna gimi cimű könyvet mert beleszeretsz higy nekem :))
A felhők felett 3 méterrel-t már láttam:D
Az szjg-nek még csak az első részét tudtam elolvasni, mert sosincs bent a könyvtárban pedig már régóta várom...:/
A macskám, a családom és a fiúk az nagyon érdekel, szerintem hamarosan megnézem, kösziiii:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!