Várjátok a Hobbitot?
Az 1. 3. és 5. hozzászóló is én voltam.
Én csak elmondtam, amit gondolok róla. Azért írtam oda, hogy magánvélemény, hogy ne legyenek ebből félreértések.
De akkor most kifejtem, mire is alapozom ezt: A Gyűrűk urából ugye 3 kötet van, és 3 film. Az a könyv kb 3x olyan hosszú, mint a Hobbit. És ebből mégis 3 (én úgy tudtam eddig, hogy 2, de ebbe belekötni....) részt csinálnak. Ez még inkább megerősít a (magán)véleményemben.
Tehát akkor 9 órás lesz a film együtt, jól értem? Ennyi idő alatt simán ki lehet olvasni a könyvet is, ezek szerint kicsit vontatott lesz a cselekményvezetés?
"Te csak a cselekményt látod a filmekben semmi többet? Én arra gondoltam, hogy annyira fantasztikusan kidolgozzák, hihetővé teszik az egész környezetet, hogy szinte elhiszed, hogy Középfölde, az a csodás világ valahol tényleg létezik (a fejünkben lévőn kívül :D) De például művészeti szempontból is nagy alkotás, és szemet gyönyörködtető. Ezek azok az okok amiért érdemes adni a mozijegyre."
Ja, az Avatar is szép volt, jó volt, de elég is volt belőle. Nekem nem a látvány az elsődleges, hanem a történet, maga a cselekmény. És mivel azt már ismerem, nem éri meg a plusz kiadás. Pláne, hogy (mint már leírtam) neten is majd meg lehet nézni, ha 1 év múlva, hát 1 év múlva.
De igazából nem is értem, miért foglalkoztok az én véleményemmel. Az volt a kérdés, hogy várjuk e a filmet. Én erre válaszoltam (1. válasz). Erre belémköt a 2. válaszoló. Én csak arra reagáltam. Ez gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!