Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Várjátok a Hobbitot?

Várjátok a Hobbitot?

Figyelt kérdés
Ha minden jól megy pesten nézem majd IMAX 3D-ben, nagyon izgatott vagyok már. Már alapból a film miatt, nagyon várom már, az imax meg szintén izgat, hogy mekkora élményt nyújt majd.

2012. dec. 1. 13:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hm.. hát akkor mégis három részes lesz?! Annyi minden félét olvastam, kettő- három rész, hogy végülis a kettő részes történetnek hittem. De köszönöm akkor az infót! :) Így még jobb :D
2012. dec. 2. 15:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Továbbá eyet értek. Nézem youtube-on a rendező által készített kisfilmeket a film készüléséről, valami hihetetlen az a részletesség, annyi ember annyi munka, varázslatos számomra. Nekem már nem kérdés, hogy mennyire nyűgöz majd le a film. Gyönyörű lesz úgy gondolom. :)
2012. dec. 2. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Az 1. 3. és 5. hozzászóló is én voltam.

Én csak elmondtam, amit gondolok róla. Azért írtam oda, hogy magánvélemény, hogy ne legyenek ebből félreértések.

De akkor most kifejtem, mire is alapozom ezt: A Gyűrűk urából ugye 3 kötet van, és 3 film. Az a könyv kb 3x olyan hosszú, mint a Hobbit. És ebből mégis 3 (én úgy tudtam eddig, hogy 2, de ebbe belekötni....) részt csinálnak. Ez még inkább megerősít a (magán)véleményemben.

Tehát akkor 9 órás lesz a film együtt, jól értem? Ennyi idő alatt simán ki lehet olvasni a könyvet is, ezek szerint kicsit vontatott lesz a cselekményvezetés?

"Te csak a cselekményt látod a filmekben semmi többet? Én arra gondoltam, hogy annyira fantasztikusan kidolgozzák, hihetővé teszik az egész környezetet, hogy szinte elhiszed, hogy Középfölde, az a csodás világ valahol tényleg létezik (a fejünkben lévőn kívül :D) De például művészeti szempontból is nagy alkotás, és szemet gyönyörködtető. Ezek azok az okok amiért érdemes adni a mozijegyre."

Ja, az Avatar is szép volt, jó volt, de elég is volt belőle. Nekem nem a látvány az elsődleges, hanem a történet, maga a cselekmény. És mivel azt már ismerem, nem éri meg a plusz kiadás. Pláne, hogy (mint már leírtam) neten is majd meg lehet nézni, ha 1 év múlva, hát 1 év múlva.

De igazából nem is értem, miért foglalkoztok az én véleményemmel. Az volt a kérdés, hogy várjuk e a filmet. Én erre válaszoltam (1. válasz). Erre belémköt a 2. válaszoló. Én csak arra reagáltam. Ez gond?

2012. dec. 2. 15:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Szerintem kár ezen összekapni! :)
2012. dec. 2. 15:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó, igazad van, tényleg csak a véleményedet írtad le, nem kellett volna belekötnöm. Nem egyforma a hozzáállásunk a filmekhez. Majd meglátjuk mi lesz a végeredmény de én személy szerint nagyon várom, szerintem hihetetlenül jó lesz a hangulata :)
2012. dec. 2. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!