A sötét lovag - Felemelkedés július 26-tól a mozikban. Várjátok?
Figyelt kérdés
#A sötét lovag - Felemelkedés
2012. jún. 12. 17:57
1/7 anonim válasza:
Még szép! Irány az 1 milliárd dollár!
2/7 A kérdező kommentje:
A kérdést a potenciális nézőknek szántam, nem a készítőknek :D
2012. jún. 14. 01:11
3/7 anonim válasza:
Ja jó bocs ha nem vagyok potenciális néző, de még készítő sem akkor bukjon oltárit. De attól még várom!
4/7 A kérdező kommentje:
Mi a problémád a filmiparral?
2012. jún. 14. 10:31
5/7 anonim válasza:
Nekem aztán abszolút semmi mivel imádom a filmeket!
Neked mi bajod azzal hogy sok sikert kívántam a filmnek hogy idén ennek is legyen meg az 1 milliárd... Nem értem.
6/7 A kérdező kommentje:
Semmi, csak szarkasztikus megjegyzésként értelmeztem az első válaszod, bár már nyilvánvalóan tévesen :)
Na mindegy A sötét lovag a világ legjobb filmje :DD
2012. jún. 14. 16:36
7/7 anonim válasza:
Mindenkit figyelmeztetek és ez fontos! aki a július 26.-i éjféli vetítési premierre megy annak holnap kell mennie azaz szerdán. Merthogy 00:01-kor kezdődik igaz, hogy az már csütörtök de neked szerdán éjfélre kell ott lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!