Mi a véleményetek az utóbbi húsz évben a hollywoodi filmipar filmjeinek beözönléséről?
Emlékeztetlek, nem csak a te véleményed létezik, így nem feltétlenül színvonaltalan mindenkinek az, ami neked is.
Ha nem tetszik, ne nézd. Neten olyan filmeket nézhetsz, vásárolhatsz, amilyeneket csak akarsz.
(bár ez amolyan magyar szokás, hogy muszáj utálkodni valamin, ezért azzal folgalkozok, mert ha nekem rossz, másnak is legyen az: lásd politika, filmek, könyvek, divat)
Hollywoodi filmek szarok?
Nézz már meg egy Uwe Boll-t meg a többi semmirekellőt, mondjuk egy magyar filmet.....
"Emlékeztetlek, nem csak a te véleményed létezik, így nem feltétlenül színvonaltalan mindenkinek az, ami neked is."
Ez a kijelentésed csak azt bizonyítja,hogy már észre sem veszed,egy szinten vagy azokkal a filmekkel,amik valóban színvonaltalanak.
"bár ez amolyan magyar szokás, hogy muszáj utálkodni valamin"
Az ilyen kijelentésekkel van tele a t*köm,csak azt nem értem,hogy minek írsz ilyet,amikor te magad is elvileg magyar vagy(ha nem,akkor meg húzhatsz a búsba a kijelentéseddel).
Ezt inkább tartottad volna meg magadnak.
Utolsó válaszolónak:
A probléma csak ott van,tudod,hogy ár eleve nem érted a kérdés lényegét.A kérdező nem a látványra,meg hasonlókra gondolt a színvonaltalan alatt,másrészt a magyar filmek többségét sem magyarok készítik.
Nah,egy jó adag "kötekedés" után a válaszom:ezzel nem lehet mit csinálni,kérdező.Már kitették 2-3-szor ezt a kérdést is,jogosan,de aki egyetért ezzel,az úgysem tud mást tenni,legfeljebb helyeselni,ha meg nem,akkor beköpni valami gyerekes butaságot.
"Ez a kijelentésed csak azt bizonyítja,hogy már észre sem veszed,egy szinten vagy azokkal a filmekkel,amik valóban színvonaltalanak."
Ismételten: kölönbözünk. Egy szinten vagyok velük igen és észre is vettem. De köszönöm a rávilágítást, nélküled még mindig kételyek közt élnék.
Magyar vagyok, azért mondom, mert ez az igazság. Valaki nem azért lesz hű de nagy hazafi, mert sumákol és elfedi a valóságot. Ha nagyra tartod magad, akkor állj ki mindig a valóság mellett és ne egy mézes-mázos nemzeti öntudat miatt.
Én is ugyanazért osztom meg a véleményem, amiért te. Nem csak a te "igazságod" létezik. Az a probléma a világgal, hogy sokan ezek alapján cselekednek. Erre te nagyon jó példa vagy és a kérdező is.
Feltettem, szerintem egy érthető kérdést.
Ha nem Budapesten laksz, és nem otthon akarsz filmet nézni, hanem a moziban, idősebb korosztályhoz tartozol, akkor nem tudsz mit csinálni.
Abban az egy szem moziban, ami a településeden van, kizárólag hollywoodi filmipari termékeket láthatsz.
"Erre te nagyon jó példa vagy és a kérdező is"
Lehet,de lefogadom,hogy Te sem gondolkoztál el azon,amit én írtam,hanem rögtön nyomtál is a válasz küldése gombra nagy sértődöttségedben.Téged idézve "nem csak a Te igazságod létezik".
"Magyar vagyok, azért mondom, mert ez az igazság. Valaki nem azért lesz hű de nagy hazafi, mert sumákol és elfedi a valóságot."
Szóval akkor ezt Te 100%-ig tudod,hogy ez az igazság,és minden magyar ilyen?Elmondanád,hogy honnan,ha megkérhetlek?Szerintem amit mondtál az inkább a buta emberekre igaz és nem általánosítva a magyar emberekre,de te általánosítottál,nem tagadhatod.
Köszöntem.
"Szóval akkor ezt Te 100%-ig tudod,hogy ez az igazság,és minden magyar ilyen?Elmondanád,hogy honnan,ha megkérhetlek?Szerintem amit mondtál az inkább a buta emberekre igaz és nem általánosítva a magyar emberekre,de te általánosítottál,nem tagadhatod."
A saját életemből vettem a példát, mert körül vagyok véve ilyen emberekkel, egyáltalán nem üdítő. De te ezt úgy sem fogod megtapasztalni soha sem, így azt sem várhatom el, hogy értsd.
Gondoltam nem kell mindenhova felaggatni a "szerintem, véleményem szerint" szavakat, mert magátó értetődő.
De hogy ne offoljam szét a témát:
Akkor kérdező nincs mit tenni. Nyilván nem mi fogjuk megreformálni ezzel a 9 válasszal a moziipart.
Talán rászánhatnál néhány percet egyes horror vagy romantikus filmekre is. Néha sokkal több tanulságot tartalmaznak, mint hinnéd. Igaz, ahhoz több fantázia kell, de meghálálja majd.
Most megy pl. a Felhőatlasz, ami kicsit mindegyik (horror nincs benne), de érdemes megnézni, mégha amerikai is. Nem túl bonyolult megérteni, mégis többször nézős.
Bár nyilván ha nem kedvenced a műfaj, nem fogod érteni, de akkor nem is értem mi kritizálsz rajtuk. Megint csak mondanák ki valamit, de valaki felkapná érte a vizet.
Szerezz be olyan filmeket, amiket te szeretsz, meg a baráti köröd és nézzétek együtt. Manapság egy vetítőt is könnyen beszerezhetsz nem is túl drágán.
Az jön be, amire van igény. Bár ezt leírták. Én csak az utóbbi időben kezdtem moziba járni és hidd el, nem mindig jó dolog ott nézni egy filmet, mert vannak kultúrálatlan egyének is, akik tönkreteszik a jelenlétükkel az egészet.
Az emberek többsége pedig azért jár ilyen filmekre, mert olyat szeretne látni, amit az életében valószínűleg soha nem fog átélni. Bár én nem tudom, hogy te milyen filmeket szeretsz nézni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!