Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy kb. húsz évvel ezelőtti...

Egy kb. húsz évvel ezelőtti sorozat? Címe érdekelne?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban ment ez a film, persze én nem nézhettem, csak néha bele kukkantottam:) Annyira emlékszem hogy volt benne egy őrűlt nő, könnyező játékbabák, mozgott a függöny, volt talán benne valami titkos szoba, ahol ez a nő élt, és talán valakinek kifolyt a szeme a filmben. Lehet francia film volt. Most láttam itt ey hasonló kérdést, abban az a válasz hogy a címe Örvény. lehet ez?
2012. jún. 6. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen az Örvény az,a youtubon fenn is vannak a részei,azt hiszem magyar felirattal,az eredeti címén.
2012. jún. 6. 14:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. megnézni nem merem, erőt kell vennem magamon. Bár lehet így felnőttként nem is olyan rémisztő, mint sok más film. Már nevetek rajta hogy anno mitől féltem??:)
2012. jún. 7. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom már nem félnél ,én is így voltam a Twin Peaks-szel ,akkoriban nagyon féltem még a zenéjétől is...
2012. jún. 7. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!