Mennyi most egy Spartacus Dvd? :D Többi lent.
A párom 32.születésnapjára,(most december 16.-ára),szeretnék venni egy spartacus Dvd-t,(és lehetőleg 3.évadban),mivel nagyon szereti ezt a 'sorozatot'!
Azt szerteném megtudni,hogy mennyi most ennek a dvd-nek az ára,és hogy hol tudnám én ezt beszerezni,amúgy meg nánási vagyok!:)
Ha valaki tud nekem erről pontos tájékoztatást adni megköszönném,már ezzel is előrébb lennék!
Üdv:Erika.
*.*
Ha angolul nézi akkor ebay vagy amazon, ha magyarul akkor nem tudom.
Illetve ha angolul akkor itt nézz még körül, itt olcsó a szállítás (nem tudom, hogy 1 font/rendelés, vagy 1 font/árú).
Nekem sajnos "csak" 720p-ben van meg magyar és angol nyelven, magyar és angol felirattal mindhárom évad! Nincs blue-ray meghajtóm, így még felírni sem tudom. Át tudnám másolni a winyódra (ha meg tudjuk oldani - Bp, Békásmegyer), de az "nem igazi ajándék" ...
Esetleg "le tudom butítani" DVD-re, de az lenne vagy 7-8 lemez ... és nem tudom a borítót rányomtatni.
Ha kell, írj priviben!
Előző:
akkor már egyszerűbb otthon letöltenie, kiírni, stb.
Nem másolt kell a kérdezőnek, hanem eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!