Spartacus 3. évad?
3. évadot nemrég néztem végig, az 1. évadot meg elég rég láttam, szóval nem emlékszek minden karakterre.
Mira-nak (Spartacus csaja) az 1. évadban milyen szerepe volt? Nem emlékszek rá egyáltalán. Meg hogy jött össze Spartacus-sal? Nem emlékszem erre sem.
Sura volt Spartacus felesége. Mira csak a Vér és homokban jelenik meg először.
Mira rabszolga volt Batiatuséknál, ami elhíresült a titkos szexuális szolgáltatásairól. Az egyik nemes nő (Marcus Craxus unokahúga)is elment Lucretiahoz, és a bajnokkal, Spartacusszal akart lefeküdni álarcban. Lucretia attól félt, hogy mivel Spartacus rég nem volt nővel, ezért nem nyújtana megfelelő szolgáltatást neki, ezért Mirát küldi hozzá, hogy lefeküdjön vele, de Spartacus nem akar vele lefeküdni. Később Mirának szerepe volt abban is, hogy Spartacus rájött, a feleségét Batiatus ölette meg, mert a kocsis (akinek halottnak kellett volna lennie), ott volt a házban a rabszolganőkkel.
Később, amikor Spartacus a lázadást tervezte, megkérte Mirát, hogy segítsen neki. Mira azt kérte cserébe, hogy végre feküdjön le vele. Az utolsó részben Mira nyitja ki a kapukat, hogy a gladiátorok be tudjanak menni a házba mindenkit megölni.
Igaz.
+1
Az 1. évadra koncentráltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!