Szerintetek melyik az a 10 film, amit az embernek muszáj látnia élete során?
Szerintem a kérdés magáért beszél. :)
Hogyha csak 10 filmet választhatnátok a világ összes filmje közül, melyikek lennének azok? Amit egy tudatlannal muszáj lenne megnézetnetek?
Akinek van kedve, indokolhat is, bármi lehet a szempont. De sima felsorolás is lehet.
Kíváncsi vagyok, Nektek mi a véleményetek. Esetleg ha valakit érdekel, a végén én is írok egy listát. :)
Arra is kíváncsi vagyok, hogy mennyi olyan film van, ami másnak sokat jelent, fontos, de én még nem láttam. Mindenképpen bepótolnám!
Nagyon köszönöm, ha írtok választ! :)
1) Túl sok jó, "kötelező" film van
2) Ha kihagyod akkor sincs semmi, több ezer évig nem volt egyáltalán film, és az emberek ugyanúgy éltek. Lehet miután megnézel egy filmet örülsz neki, mert nagyon jó, de ha nem nézed meg és nem tudod miről maradsz le akkor ugyanúgy megy tovább az életed.
A Schindler listája,vagy a Zongorista (mindegy)
Terminator 2
Titanic
Ragyogás
Cápa 1
Vaklárma
Star Wars
Ronin
Conwoy
Reszkessetek betörők!
Ezeket bűn lenne kihagyni. Bár szerintem már mindenki látta őket. :)
Number 23
Matrix
Back to the future
Butterfly effect
Donnie Darko
The lake house
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Requiem for a Dream
A Walk in the Clouds
Meet Joe Black
Hát tudnék még mondani, de 10-et kértél és most ezek jutottak egyből eszembe. :)
nehéz 10-et mondani, szal nem a sztem TOP10 lesz itt felsorolva, hanem ami eszembe jut:
Vissza a jövőbe
Star Wars
A keresztapa
Tizenkét dühös ember
Ponyvaregény
A zongorista
Trainspotting
Piszkos tizenkettő
Életrevalók
Schindler listája
Balancslista
A tanú
A keresztapa
Monty Python filmek
Ponyvaregény
A remény rabjai
Nagyon köszönöm mindenki válaszát!
Megy a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!