Mi a film cime? A lenyeg, h egy iskolas fiu van aki elindit egy lancfolyamatot, ugy, h segits/ tegy jot 3 embernek majd ok is tegyenek jot meg kulon 3-3 nak
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az van, h regebb lattam egy filmet amit most szeretnek ujra nezni, de nem tudom a film cimet es mar magara a filmre se nagyon emlekszem. Elmondom, h mirol lehetne felismerni es miben kernem segitsegeteket. A filmnek a lenyege ha jol tudom az volt, h volt egy kis fiu aki iskolas volt egy valamelyik tanara valamilyen hazidolgozatot adott ki talan, "elettapasztalat" temaval. Ezutan a fiu egy olyan lanc folyamatot inditott el, hogy segits/tegy jot 3 embernek es majd mondd meg nekik, h ugy halaljak meg ok ezt neki, h ok is kulon-kulon segitsenek 3-3 embernnek... tudom, h ez nem sok, de hatha eleg, elore is koszonom2011. máj. 20. 21:32
2/3 A kérdező kommentje:
az-az... :) Nagyon szzepen koszonom
2011. máj. 20. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!