Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz vagy van death note...

Lesz vagy van death note filmben? Amiben a Zac Efron játszik? Vagy csak csinálják?

Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugyan arra a Death Notera gondolok, akkor az japán, és nem játszik benne, és ha tényleg csinálnak ilyet akkor remélem nem lesznek kész vele sose.
2012. nov. 22. 20:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Van DN film(3db) de mind a három csak japán szereplőket tartalmaz. Ebből kettő szinkronos is van.

A legutolsó film 2009-ben jött ki.

Szerintem nem lesz amerikai feldolgozása, vagy legalább is remélem.

2012. nov. 22. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is remélem.3
2012. nov. 23. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Elnézést,nem tudtam végigírni a választ.

Szóval:én is remélem,nagyon jó ez a film japánul.Bár a szinkronja kivételesen nem értékelhetetlen,azért felirattal sokkal jobb.

2012. nov. 23. 14:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen az japán feldogozásból mind a 3-at láttam, csak hallottam erről a efronosról :))
2012. nov. 24. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:

ÚHHHHH!Ez nagyon mellbevágott,amit találtam:

[link]

[link]

Fúj,tehát tényleg lesz...szerintem az összes ázsiai filmet bűn remakelni,de ez lesz a legrosszabb mindközül...ez a film jó volt így,nagyon nem kéne remakelni.

2012. nov. 24. 19:41
 7/10 anonim ***** válasza:
remélem nem ... a másik 3 japán is ..nekem nem tetszett ezért a másik 2t megsem néztem egyszerűen élőszereplőkkle hülyén néz ki.Maximum akkor örülnék neki ha valaki olyan vállalná el a rendezést akinek lenne hozzá elég pénze,hogy rendes színészekkel rendes animációval és nem SZÓRÓL SZÓRA ugyanazzal a forgakönyvvel csinálja meg
2013. jan. 8. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem néz ki hülyén élőszereplőkkel.Engem inkább a az animeszereplők idegesítenek a méteres,tükröződő szemükkel...
2013. jan. 9. 15:43
 9/10 A kérdező kommentje:
szerintem mindegyik jó és amugy a filmben L-t egy modell játsza, és az utolsó kommentelővel közlöm, a death note-ban abszolut normálisak a szemméretek, nem ugy mint pl a slayersben
2013. jan. 11. 18:54
 10/10 A kérdező kommentje:
utolsó elötti kommentelő: nem is SZÓRÓL SZÓRA ugyanaz a vég4e...... a végén KYRA győz a filmben pedig L....ha nem is láttad mit pofázol? -.-
2013. jan. 11. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!