Tényleg meghal Tony Stark a Bosszúállók 2-ben? És tényleg kiveszik a Vasember 3-ban az elektro mágnesét ( a középső világító kütyüjét)?
Én kétlem...
Az elektromágnesről meg nem hallottam, mert az nem az! Az egy reaktor, egyben akku. A lényeg az, hogy azért nem halhat meg, mert az ugye arról szól, hogy a páncéljai önálló életet élnek, és pont hogy életben kell tartani. És amúgy is... Minden filmbe kell egy olyan egoista, mint ő. XD
A legjobb szereplőt nem írhatják ki egy filmből amúgy is Vasember nélkül nem lennne bosszúállók. De ha a színészt cserélnék le az
eg elég nagy tragédia lenne..
Vasembert 100%, hogy nem ölik meg, mivel ő a főszereplő, és szinte teljes egészében neki köszönhető a Bosszúállók sikere. Amúgy meg a Bosszúállókban már majdnem kinyírták. XD de úgysem fogják. A főszereplők sosem halnak meg. Robert Downey Jr. még a Sherlock Holmes-ban is túlélt egy zuhanást egy több, mint 100 méter magas vízesés tetejéről xd
A Vasember 3-ban elvileg az lesz, hogy Tony továbbfejleszti a páncélokat, hogy azok maguktól is tudjanak harcolni (a képregény szerint a páncél be van programozva, hogy ugyanazokat a döntéseket tudja meghozni, amiket Tony hozna. Tony megsérül, és asszem kómába esik, de nem biztos, és addig a páncél harcol helyette, de később helyre jön) Nem tudom biztosan, hogy mennyire maradtak meg a képregény mellett, de az előzetesben tényleg van egy rész, amikor a műtőasztalon altatják Tonyt. Meghalni itt se fog. hogy miért? Bár Downey kijelentette, hogy a Bosszúállók 2. után nem lesz több szuperhősös filmje, az egyik producer szinte sziklaszilárdan állította, hogy a Vasember folytatódni fog, hiszen nagy lehetőségek vannak benne. Nyilván, ha a 3. részben, vagy a Bosszúállók folytatásában meghalna, nem tudnának 4. részt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!