Normális az, ha 13 évesen nem tudok megijedni szinte semmitől? :D:DDD
Figyelt kérdés
Láttam már egy csomó horrorfilmet (fűrész végig,elm utca végig,péntek 13,silent hill,Bloody Mary stb),egyedül a Paranormal Activity 1-től ijedtem meg csak :).
Valamit az osztálytársaim is sokszor ijesztegettek,de nem nagyon jutottak semmire xdxd
Amúgy meg mielőtt valaki kérdezné,csak 3 dologtól parázok,a pókoktól,a galamboktól és a bohócoktól (mellesleg most a Stephen King- It -et fogom megnézni :D:D:DDDD)
Valaki SOS,félni akarok!:D:DDDDDDDDDDD
2012. nov. 21. 16:36
11/16 anonim válasza:
Oh drágám dehogy, te csak pozitív megerősítésre vársz, hogy jaj de csúcsszupi, hogy te nem félsz. A francokat nem félsz csak különlegesnek akarod érezni magadat, mindössze ennyi az egész ha beismered ha nem.
12/16 A kérdező kommentje:
ámen :DD erre nem tudok mást mondani,hiszel,amit akarsz;)köszipuszi
2012. nov. 22. 19:00
13/16 anonim válasza:
Megnéztem a haragot pont most lett vége. El kell mondanom hogy nem ijedtem meg egyszer sem. Igaza van itt a legtöbb válaszolónak. Nincs ijesztő horror. Az aki meg egy horror film után nem tud aludni hetekig az max kisbaba vagy elsős iskolás szerintem. Ha meg nem gyerek akkor valami hihetetlenül gyenge az idegzete. Hogy lehet félni valamitől ami nem is történhet meg? (mert a legtöbb horrorfilm [NEM AZT MONDTAM HOGY AZ ÖSSZES] ilyen lehetetlen dolgokon alapul)
14/16 anonim válasza:
Ez nem arról szól,hogy kisbaba meg hogy elsős valaki.Nem is arról,hogy gyenge az idegrendszere. Amikor leülök egy horrorfilm elé nem úgy ülök le,hogy haha tuti ettől sem fogom megijedni,hanem úgy kell leülni elé,mintha saját magad élnéd át az egészet. Ha eleve úgy ülsz le egy elé,hogy ez nem történhet meg a valóságban,akkor miért nézed? Eleve úgy álltok hozzá,így élvezni sem lehet egy filmet sem. Javaslom,hogy máskor nézzetek meg egyet,mintha te lennél ott egyedül és nem lenne veled senki más. Ezek után is azt mondod,hogy nem félnél?
15/16 A kérdező kommentje:
igaz(: na majd ma este meglátjuk :)
2012. nov. 23. 20:30
16/16 anonim válasza:
szerinte néz végig egy szülést és félni fogsz xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!