Mi a véleményetek miért Johnny Depp a legnépszerűbb színész?
Figyelt kérdés
Kissé nem túlzás ez?2012. nov. 21. 15:36
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem túlzás. Minden egyes karakter amit valaha eljátszott tökéletes meg amúgy fantasztikus színész. Ehhez hozzájön az is, hogy még a maga korával is egy sex isten pedig nem mai gyerek.
2/7 A kérdező kommentje:
Semmi kétségem a tehetsége felől.
Én egy színészt kizárólag a filmjei után ítélek meg.
Az utóbbi két filmje a A leleményes Hugo, és a Rumnapló című amit láttam tőle szerintem határozottan rossz volt.
2012. nov. 21. 18:20
3/7 anonim válasza:
A Rumnaplót néztem meg tőle legutóbb és nagyon tetszett. Számomra egy olyan színész akit képtelen vagyok szinkronosan megnézni. A hangja és a színészi játéka lenyűgöz és ahogy megformázza a karaktereit(Sweeney Todd például).
Egyedül az Éjsötét árnyék -ban éreztem, hogy kicsit Jack Sparrow -osra veszi a figurát.
Ezenkívül a stílusa is lenyűgöz. Remekül öltözködik és tényleg egyéniség.
4/7 anonim válasza:
Azért mert jó a kukaca,tapasztaltam!
5/7 anonim válasza:
Mert szerethető karaktereket játszik(Jack, Kalapos)
Ez már bőven elég, h népszerű legyen.
6/7 anonim válasza:
Tényleg ő? Hát ha igen akkor megérdemli :) szerintem nagyon jól játszik és a kedvenc a karib tenger kalózai. :) Azt nagyon imádom xD :)
7/7 anonim válasza:
Eggyértelmű hogy Ő a legjobb ott van JACK SPARROW...sorolhatnám.IMÁDOM!!Ő a kedvenc szinészem. <3 *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!