Az Agymenők (The Big Bang Theory) sorozatból ki a kedvenc szereplőtök?
Figyelt kérdés
Az alábbi karakterek közül, ki lenne a top 3 kedvencetek? :)
-Leonard Hofstadter
-Sheldon Cooper
-Howard Wolowitz
-Rajesh Koothrappali
-Penny
Nekem szerintem ők lennének: 1: Sheldon (Bazinga! :D), 2: Wolowitz, 3: Igazából holtversenyben a többi, de ha választanom kéne mondjuk Penny.
2012. nov. 20. 18:57
11/16 anonim válasza:
Nekem Seldon és Amy de leginkább Seldon, nagyon bírom a kis ártatlant és érzelem mentest játszó valójában romantikus és megértő vonatőrült zsiráfot. És mellesleg szerintem nagyon arányos is rúd lenni ha akar.
13/16 anonim válasza:
Sheldon Penny és Howard! :) de főleg Sheldon! :D
14/16 anonim válasza:
Nehez kerdes, Sheldon egyertelmuen a sorozat kozponti karakterenek van szanva, a poenokat, elmenyt tekintve. Leonard ugyanez, csak azonosulasi pontkent. Ok nagyon jo karakterek. Sheldon sokaig egyertelmu kedvencem volt, viszont egyre inkabb ismetkodoek a furcsasagai, keves nagy mondast irnak neki. Es emellett Raj nekem egyre nagyobb kedvencem, a multkori resz, ahol lefekudt egy csajjal, aztan a pasijanak segitett visszaszerezni :D Elmebeteg egy karakter, ilyet nem is tudom h lehet kitalalni, es annyira arnyalt, annyi oldala van. Howardhoz kepest sztem sokkal komolyabb larakter, howard eleg tipikus figura, egy szexorult, perverz, fura kis torpe, az anyjaval valo kapcsolat vicces, de azt is mar annyi tinivigjatekba lattuk akar, h valakit az anyja orokke cikis helyzetbe hoz. Sok hozza fuzodo poen, sztem mar izzadtsagszagu, faraszto, pld nekem az is mar sok volt egy ido utan, h az urbe ugy szivattak. Nem is allitok sorrendet, mindegyik karakter nagyon jo, foleg a fobb szereplok, az a 10-12 kb. De a harom kiemelkedo a raj, sheldon, leonard harmas. Leonard nem szallit annyi poent talan, de o emberi, hoz dramat, komolysagot, es nagyon eros, arnyalt jellem. Sheldonnal kifejezetten az volt a cel, h minel furabb karakter irjanak, ott padlo gazt engedtek maguknak, es hadd jojjenek a betegebbnel betegebb otletek. Leonard pedig egy jol megirt, valosagos karakter, akinel sokszor visszavettek, fekeztek, figyeltek az aranyokra. Raj meg valahol a ketto kozt, talan ink sheldonhoz kozel, de nagyon badass figura :D.
15/16 anonim válasza:
Nekem Leonard a kedvencem, Howard a második, és Penny a harmadik.
16/16 anonim válasza:
Nekem Sheldon. Aztán talán Penny. Rajot az elején bírtam, de a vége felé szerintem inkább csak idegesítő lett. Amyt nem igazán szeretem, de imádom a fura kapcsolatukat Sheldonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!