Vámpírügyben az Alkonyat vagy a Vámpírnaplók világa áll hozzátok közelebb?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik eredetibb, melyik van jobban megcsinálva?2012. nov. 19. 21:45
1/12 anonim válasza:
Számomra mindkettőben vannak irracionális, felfoghatatlan dolgok. A fő probléma rögtön a szerelmi háromszög: a lány mindig a rondább, nyálasabb szereplőhöz vonzódik, nem pedig a szexibb, merészebb, kicsit rosszfiúsabb másikhoz.
De ettől eltekintve szerintem a Vámpírnaplóknak több köze lenne a valósághoz, ha vámpírok tényleg léteznének.
Én mindkettő nagy rajongója vagyok. :)
3/12 anonim válasza:
Én a vámpírnaplókat jobban szeretem.Az alkonyattal sincs semmi bajom ,de nekem kicsit sok ez a csillámvámpír dolog. :) Meg Bella engem irritál. Olyan semmitmondó számomra az arckifejezése ,meg nekem egyszerűen nem szimpatikus.
meg a vámpírnaplók szerintem izgalmasabb is ,jobbak a színészek és persze Damon Salvatore:)
5/12 anonim válasza:
egyértelmű,Vámpírnaplók! Sokkal élethűbb,valóságosabb a szereplők messze jobbak és érdekesebbek mint az Alkonyatba.És ami az egyik legfontosabb hogy a főszereplők is nagyon érdekfeszítőek,ami fontos hiszen mondhatni legfőképp róluk szól a történet.Az Alkonyatba inkább kiszámítható hogy mi fog történni mint a Vámpírnaplókba.ott több a meglepetés.
7/12 anonim válasza:
VÁMPÍRNAPLÓK egyértelműen mert az alkonyat egy SZAR
8/12 anonim válasza:
Alkonyattal nincs semmi bajom de a vámpírnaplók SOKKAL jobb!!
9/12 anonim válasza:
A vámpírnaplók!!Egyértelmű, mert az alkonyat egy nagy szar!!(Amúgy még a True bloodot isimádom!!
10/12 jamesandjames válasza:
Vámpírnaplók, egyértelműen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!