Kinek mi a kedvenc rajzfilmsorozata?
Lehet bármilyen műfajú,de kézzel rajzolt legyen,ne animációs!! És ne számítógéppel rajzolt,mint amik ma mennek a Cartoon-on!
Például: Scooby-Doo,Bátor a gyáva kutya,Ed,Edd,Eddy,Kölyök nem dedós,stb.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
OK. ;)
Nekem a Beast Wars: Transformers című '90-es évekbeli gyöngyszem a kedvencem.
El is mondom, miért. Bár elfogult vagyok a Transformers téma iránt, pusztán e miatt még nem tetszene. Azért kedvelem, mert a szereplők emlékezetesebbek az átlagnál, a történetek profin vannak megírva, és sok jó humor van benne. Az ilyen akció/sci-fi rajzfilmek a '90-es években kezdtek igazán jók lenni, és ez a sorozat is ehhez az újító hullámhoz tartozott.
Sajnos a grafika is eleinte nevetségesen primitív, és az első évad nagyon gyengén kezdődik, szóval ha valaki meg akarja nézni, annak sok türelemre lesz szüksége. Meg értsen angolul, mivel nincs hozzá magyar szinkron, se felirat.
Eléggé egy rétegrajzfilm, de azért nem kell Tramsformers rajongónak lenni, hogy tetsszen.
Kösz.
A sorozatban amúgy az is megfogott, hogy nem is egy "Transformers rajzfilm, ami mellesleg jó" hanem egy "jó rajzfilm, ami mellesleg Transformers". Egész más, mint a többi TF széria, amik többnyire pocsékak, és joggal kerülik őket.
A Kölyök nem dedós, szerintem már számítógépen, kézzel rajzolt (digitális táblával) kategória ;)
Ehhez hasonló nekem a nagy kedvencem a Chowder, pont azért, mert még a megengedett hülyeskedés határán van :) Az Edek nekem is nagy kedvenceim, Bátort is szerettem. Hirtelen ezek jutottak az eszembe. Kézzel rajzolt rajzfilmekből van több kedvencem, élükön a Disney állatokkal kapcsolatos rajzfilmjeivel.
Köszi! :)
A Kölyök nem dedóssal kapcsolatban lehet igazad van! :P
Hát, az elmúlt kb. egy évtizedben már majdnem az összes hagyományos rajzfilm áttért digitálisba. A KND, az későbbi Ed, Edd és Eddy évadok, az új Scooby sorozatok, a Bátor meg talán már az elején is digitális volt. Meg persze a többi. Tradicionális, celluloid technikát alkalmazó rajzfilmek manapság már ritkák, szinte kihaltak.
Ezek a digitális, de még mindig kézzel rajzolt rajzfilmek nyilván keverendők össze a Flash-sel vagy hasonló programokkal készült rajzfilmekkel (amilyen például az új Én kicsi pónim is, csak hogy a leggyakrabban emlegetett példát hozzam fel). Kézzel vannak rajzolva az egyes képkockák, csak épp nem ecsettel és tintával, hanem digitális ceruzákkal és rajzolóprogramokkal, szóval szerintem simán beleférnek a kívánt kategóriába.
Bátor, a félénk kutya
Phineas és Ferb
Scooby-Doo merre vagy?, Scooby-Doo show, újabb kalandjai.
Bolondos Dallamok a régi.
Johnny Bravo
Mézga család
ho ho horgász
Pindúr pandúrokat régen szerettem
Pindúr Pandúrok! :DD
Szintén nagy kedvenc volt,meg a Szellemirtók legújabb kalandjai is! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!