Miért szeretek ennyire filmeket nézni?
Figyelt kérdés
Szeretek letöltögetni filmet,de az érdeklődési köröm szinte határtalan,minden filmet letöltök ami egy nagyon kicsit is megfog,megnézem és tetszik.Minden film tetszik valamennyire de nagyon-nagyon ritka az olyan ami nem tetszik.Általában a filmekből merítek ötleteket,tapasztalatokat,szinte a filmek határozzák meg az életem.2012. nov. 19. 18:16
11/15 anonim válasza:
Első vagyok. Ryan Goslingtól A hitetlent ajánlom:)
12/15 anonim válasza:
A hitetlenben meg az a pláne, hogy az eredeti címe: A hívő :) The Believer
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi,utánanézek a filmeknek és tuti megnézek 1-2-t.Filmek Forever
2012. nov. 22. 15:47
14/15 anonim válasza:
Port.hu-n olvashatsz róluk a filmes fórumban, ott bővebben dicsérem őket. Nekem Statham is bejön újabban. Ha felkelti valaki az érdeklődésemet, akkor meg szoktam nézni a többi filmjét is.
15/15 A kérdező kommentje:
oké,amúgy általában én is így vagyok vele.
2012. nov. 22. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!