Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A filmekben miért nem egyformá...

A filmekben miért nem egyformára van csinálva a színésznők/ek szemöldöke?

Figyelt kérdés
ez a divat,vagy bénák a sminkesek?

2012. nov. 18. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Mutatsz példát? Mert szerintem ez nem egy általános trend.
2012. nov. 18. 23:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért, mert az ember két szemöldöke nem egyforma. Az enyém sem az, és nemigen lehetne egyformára sminkelni, legfeljebb ha kitépáznák az egészet, és ragasztanának helyette másikat.

De nem, akkor sem lenne egyforma, mert a balt fel tudom húzni egész magasra, a jobbat viszont nem tudom mozgatni. Szóval ha ragasztanának nekem két műszemöldököt, csak úgy tudnám megőrizni azok egyformaságát, ha mellőznék mindennemű mimikát, márpedig egy halotti maszk képű színésznő nem túl nyerő :)

2012. nov. 18. 23:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Az előzőnél a pont. Nekem alapból az egyik szemöldököm lejjebb nő, mint a másik, elég zavaró, de sehogy nem lehet belőle egyformát csinálni (max, ha kiszedetném az egészet és újat rajzolnék, de ilyesmire nem vetemedem).
2012. nov. 19. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!