Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem túl kevés a...

Csak szerintem túl kevés a szinkron hang?

Figyelt kérdés
Néha már inkább feliratosan nézem a filmeket, mert szinte minden második filmben ugyanazok a magyar szinkronhangok.
2009. aug. 14. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem fel sem tűnik néha. Amúgy nagy általánosságban szerintem jók a magyar szinkronhangok. De persze tudják nagyon elcseszni is.
2009. aug. 14. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kevés, nem tűnik fel. Viszont animéket pl sosem nézek szinkronosan, mert annyira elb*sszák a szinkronokat, hogy okádok tőlük... Főleg amiket mostanában szinkronizáltak... Nana... brr... pedig amúgy a világ legjobb animéje*.*
2009. aug. 14. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Az a baj a szinkronnal,h van 3-4 tényleg jó a többi pedig friss diplomás színész akit sehova nem vettek fel dolgozni,mert annyira szar. Na gyakorlatilag hiába nézek én egy csúcsszuper filmet egy Oscar-díjas színésszel,ha a hangja egy gagyi szerencsétlen kölyök aki semmire nem volt jó. Ezért utálom a szinkront, meg a szinkronszínészeket.
2009. aug. 15. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!