Mi szükség van arra, hogy tizenéves gyerekek kemény horror filmeket nézzenek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 15:26
11/16 anonim válasza:
"Hozzátenném még, hogy Quentin Tarantino, Guy Ritchie, Pedro Almodóvar, Martin Scorsese, Emir Kusturica a mai nagy kedvenceim."
Elnézést kérek ezért,de akkor már inkább a "kemény" horrorfilmeket nézzék a tizenévesek,minthogy ezeknek a féregivadékoknak a szenny filmjeit,az ő szemetükkel van tele az egész média.Komolyan,Tarantino?Guy Ritchi?Ne viccelj már!
Elnézést,de ezt szükségesnek éreztem,hogy leírjam.
13/16 anonim válasza:
Én már kb. 5 éves korom óta nézek ilyen filmeket,de ez nem látszik meg rajtam,a lelkivilágom is rendben van(legalábbis szerintem :D). Soha nem vágtam fel ezzel,hogy horrorfilmeket nézek. Nem más miatt teszem,hanem mert szórakoztat,kikapcsol. Vannak olyan filmek is amik kifejezetten elgondolkodtatóak vagy éppen tanulságosak :D Még a kemény horroroknak is van néha valamilyen mögöttes tartalma,nem csak az eszeveszett darabolásról szól mindegyik.
14/16 anonim válasza:
Tarantino filmjei szerintem is nézhetetlen túlértékelt művész vackok.De hát nem vagyunk egyformák. :)
15/16 anonim válasza:
szerintem is, de a Ponyvaregényt meg kell védenem, szerintem az kivétel :)
16/16 anonim válasza:
Na azért szerintem a Kill Bill, a Grindhouse , az Alkonyattól pirkadatig és a Motel sem rossz filmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!