Ezek jók lesznek egy horror maratonra?
The Woman
Livide
Az ördög háza
Vörös, fehér és kék
Srpski film
A kés filozófiája
Ezt mind egy nap/este akarod megnézni,vagy több napon keresztül?
Mert a phyloshophy of a knife az nemtudom,hogy tisztában vagy-e vele,de tömör 4 órányi fekete-fehér kínzás!
A szerb filmet sem ajánlanám,mert az sem pont horror,viszont nagyon túlértékelt.És unalmas.
Livide,the woman és az ördög háza szerintem megfelel,a vörös,fehér,kék-et pedig még nem láttam.
Remélem hasznos számodra a véleményem :)
A szerb film nem éppen horror,inkább csak az agresszivitásról szól,mint sem a félelemkeltésről. Ahelyett akkor inkább már a Mártírokat ajánlanám,vagy pedig az Utolsó ház balra-t,vagy az Eden Lake - Gyilkos kilátások-at!
A kés filozófiája se kimondottan horror,inákbb egy nagyon felkavaró "dokumentumfilm". Ahelyett talán a Halál művészete című trilógiát ajánlanám.
A The Woman pedig szerintem jó film,meg lehet nézni. A többit nem ismerem.
Köszi a válaszokat(ment a zöld pacsi) lehet a Kés filozófiája kimarad.
Igen a szerb filmet láttam már szerintem kicsit vontatott néhol. A mártírok viszont tényleg jó.
Jövőhétvégére szervezem a baráti társaságomnak. (5 + én)
Holnap lesz a nagy nap. Örülök, hogy ennyi segítőkész ember jár ide. Nagyon köszönöm. :)
A kés filozófiája és a Szerb filmet kivettem a listából helyére került az Eden Lake, Magasfeszültség,Határok és ha még bírjuk akkor a Mártírok és az Utolsó ház balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!