Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki nézi még egyáltalán a...

Valaki nézi még egyáltalán a Barátok köztöt?

Figyelt kérdés
Létezik olyan ember, aki nem tud meglenni nélküle? Mert én azt nem tudom elképzelni...

2012. nov. 1. 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Ismerek jó pár arcot akiknek az est fénypontja a barátok közt, besz@rás az egész
2012. nov. 1. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Igen. Én is ismerek párat...
2012. nov. 1. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
En nezem es ismerek is sok ilyen szemelyt.kedvenc sorozatom.
2012. nov. 1. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Nekem valóban ez minden este fénypontja... szerintem nincs ebbe semmi szégyelnivaló... dolgozom egész nap, hazajövök az üres lakásba és másra nem is vágyom, mint h láthassam mi történik a Mátyás király téren... Hajrá Claudia <3

25F

2012. nov. 2. 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is nézem. Nem azt mondom, hogy nem tudok meglenni nélküle, de ha itthon vagyok igenis megnézem, és a hosszú nyári szünetükben néha bizony hiányzott.
2012. nov. 2. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már csak azt várom hogy Miklós meg Claudia mikor lövik már le egymást. Amúgy nézem ..
2012. nov. 2. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mért megy már tízen valahány éve?? Nyilván mert nézik,sokan.
2012. nov. 6. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!