Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto shippudent mikor...

Sasuke5 kérdése:

Naruto shippudent mikor fogjak szinkronizalni?

Figyelt kérdés

2012. nov. 1. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
HA nincs 100 ilyen kérdés gyakorin akkor 1se! Nézd meg azokat! Amúgy meg úgy volt hogy nyáron, de mivel az Animax rossz anyagi helyzetben van, gondolom nem fogják egyhamar, ami nem is baj, mert a magyar szinkron kicsit "rossz" !!!
2012. nov. 2. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:

A szinkron borzalom én nagyon nagyot csalódtam benne amikor 1x véletlenül megláttam a tvben. Ugyanis én előtte minden részt japánul néztem magyar felirattal. És nem csak a hangok rosszak a karakterekhez(legalábbis szerintem rosszabbak mint az eredeti, főleg Orochimaru-jé), hanem a fordítás is. A magyarok megpróbálták "vagányabbra" csinálni vagy hogy is mondjam. Beletettek olyan szlengeket amik szerintem nem illettek oda..

Én azt ajánlom neked, hogy ha érdekel nézd meg japánul magyar felirattal. Egyébként szinkron nem is lesz egy hamar szerintem...

2012. nov. 3. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Én úgy olvastam vagy 2012 december vagy 2013 tavasz.

Csak reménykedhetünk....

Ahhoz képest, hogy már több mint fél éve ígérgetik nem tudni :/

Nem áll valami fényesen az Animax

2012. nov. 3. 23:12
 4/4 anonim ***** válasza:
A valós válasz az, hogy nincs infó róla. De igazat írtak a többiek abban a tekintetben, hogy az Animax elég pocsék pénzügyi helyzetben van, így igen valószínű, hogy sosem lesz leszinkronizálva.
2012. nov. 4. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!