Tensinhan22 kérdése:
Szinkronosan vagy feliratosan? Melyikkel jobb egy filmet nézni?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom azt mondta hogy szánalmas ha egy film feliratos csakis szinkronosan élvezhető.2012. okt. 21. 20:34
11/14 anonim válasza:
Látom itt sokan feliratpártiak.Én is amellett szavazok.
DE Azért vannak kivételek.
PL:Ázsiai filmeket,illetve horrorfilmeket csak felirattal érdemes nézni.
Ellenben azért van egy-két kivétel,amikor szerintem a magyar szinkronhangok messze felülmúlják az eredetit,főleg rajzfilmeknél.Gondolok itt pl:A madagaszkár pingvinjei-re vagy a Family guy-ra.
És annyit még hozzátennék,hogy inkább ez a primitív megjegyzés szánalmas,nem a feliratos filmek.(Nyilván ez a barátodnak szól kérdező,nem neked.)
12/14 soldierdan válasza:
Na de azért azt se felejtsük el, hogy egyes filmeket a magyar szinkron tette népszerűvé nálunk ! Gondoljunk csak a Ford Fairlane kalandjaira vagy Die Hard
13/14 anonim válasza:
Na akkor én leszek az ellentábor. Sokkal-sokkal jobban szeretem szinkronnal nézni a filmeket, a magyar szinkron az egyik legjobb a világon.
14/14 anonim válasza:
Komoly "ellentábor" vagy,még meg sem indokolod,hogy miért.Én tiszteletben tartom azt is,ha valaki a szinkront szereti,de így indoklás nélkül még abban sem vagyok biztos,hogy láttál egyáltalán feliratos filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!