Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » "Rekviem egy álomért" ki a...

"Rekviem egy álomért" ki a kedvenc szereplőd? Kit sajnáltál a legjobban? Melyik a legszomorúbb jelenet?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszett a film, egyik legmegrázobb film amit valaha láttam.

A válaszokat előre is köszönöm.

2009. aug. 7. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is nagyon megrázó. És ezért sem tudok "felmutatni" egy kedvenc karaktert. Igazából, egyedül az öreglányt sajnáltam, mert ő nem tudta, hogy drogot szed, és ezértőrült meg. A többiek tudták, mit csinálnak. Ezért vannak betiltva a drogok.
2009. aug. 7. 18:47
 2/9 Thurston ***** válasza:
68%

Igazából a drogok tiltásának semmi értelme. :)

De ez nem igazán tartozik ide.

A film nem rossz, én is kedvelem, de igazából nem szívesen ragadnék ki belőle jeleneteket.

2009. aug. 7. 23:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az legszomorúbb jelenet, mikor a néni barátnői bemennek az elmegyógyintézetbe, és meglátják a barátnőjüket, majd a padon egymást átölelve sírva fakadnak.
2010. jan. 12. 20:16
 4/9 anonim válasza:
100%

szerintem az utolsó 5 perc csapja oda igazán magát...amikor megmutatja a rendező hogy mi is lehetett volna belőlük..ha nem cuccolják szét magukat....döbbenetes film...és persze hogy a végén minden főszereplő magzat pózban fekve hal meg..

am egyetértek...énis az öreg nyanyát sajnáltam, mert nem is tudta mit szed.... :S

2010. márc. 21. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem is az a legszomorúbb,amikor az öreglány barátnői sírva átkarolják egymást
2010. máj. 19. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
az összes szereplőt imádtam. nekem az a legszomorúbb egyrészt mikor a néger fiú a börtön ágyon oldalra fekszik és sír az anyja után. a másik legszomorúbb mikor a fiatal csaj Marion azután a borzalmas orgia után előveszi a drogot a pulcsijából és ilyen tök boldogan összegörnyed a kanapén. de az egész film gyönyörű.
2010. júl. 1. 15:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Eszméletlen az egész film, nekem hatalmas kedvencem lett. Egyetértek azokkal, akik azt írták, hogy amikor az elmegyógyintézetben meglátják Saraht, és ölelkezve sírnak. Azon én is velük együtt sírtam... Még most is gombóc nő a torkomban, amikor arra a jelenetre gondolok.

A másik kedvencem, amikor a fia meglátogatja, és elújságolja neki, hogy kap tőle egy új TV-t. Amikor Sarah azt mondja: "Now when I get the Sun, I smile..."

Ezt az idézetet fogom magamra tetováltatni.

2010. szept. 17. 06:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem halnak meg magzat pózban. Csak úgy feküdnek.
2010. dec. 6. 20:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én kedvencem , amikor Harry felhívja Mariont és elmondja ,hogy haza fog jönni , de mindketten tudják ,hogy ez nem fog megtörténni, és még bocsánatot is kér a lánytól.

A legszomorúbb számomra az a jelenet, amikor Tyrone fekszik a börtönben , és az anyukájára gondol.

A legsokkolóbb film amit valaha láttam,de gyönyörű volt. Én kötelezővé tenném minden középiskolában.

2011. máj. 8. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!