"Rekviem egy álomért" ki a kedvenc szereplőd? Kit sajnáltál a legjobban? Melyik a legszomorúbb jelenet?
Nekem nagyon tetszett a film, egyik legmegrázobb film amit valaha láttam.
A válaszokat előre is köszönöm.
Igazából a drogok tiltásának semmi értelme. :)
De ez nem igazán tartozik ide.
A film nem rossz, én is kedvelem, de igazából nem szívesen ragadnék ki belőle jeleneteket.
szerintem az utolsó 5 perc csapja oda igazán magát...amikor megmutatja a rendező hogy mi is lehetett volna belőlük..ha nem cuccolják szét magukat....döbbenetes film...és persze hogy a végén minden főszereplő magzat pózban fekve hal meg..
am egyetértek...énis az öreg nyanyát sajnáltam, mert nem is tudta mit szed.... :S
Eszméletlen az egész film, nekem hatalmas kedvencem lett. Egyetértek azokkal, akik azt írták, hogy amikor az elmegyógyintézetben meglátják Saraht, és ölelkezve sírnak. Azon én is velük együtt sírtam... Még most is gombóc nő a torkomban, amikor arra a jelenetre gondolok.
A másik kedvencem, amikor a fia meglátogatja, és elújságolja neki, hogy kap tőle egy új TV-t. Amikor Sarah azt mondja: "Now when I get the Sun, I smile..."
Ezt az idézetet fogom magamra tetováltatni.
Az én kedvencem , amikor Harry felhívja Mariont és elmondja ,hogy haza fog jönni , de mindketten tudják ,hogy ez nem fog megtörténni, és még bocsánatot is kér a lánytól.
A legszomorúbb számomra az a jelenet, amikor Tyrone fekszik a börtönben , és az anyukájára gondol.
A legsokkolóbb film amit valaha láttam,de gyönyörű volt. Én kötelezővé tenném minden középiskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!