11/15 A kérdező kommentje:
értem, jónak tűnik;) köszi:)
2013. ápr. 3. 21:37
12/15 anonim válasza:
would you rather...
egyik haverom mondta, hogy fűrészhez hasonló és nézzem meg, őszintén még nem néztem meg, csak belenéztem, de elég jónak tűnt. és nincs magyarul am, csak angolul vagy feliratosan. :)
a magyar címe pedig, kezedben a döntés.
13/15 anonim válasza:
A "Wolud you rather"-t nem ajánlom. Megnéztem és erősen alulmaradt az elvárásaimhoz képest. A téma kicsit hasonlít, de szerintem fele olyan brutál sincs, mint a Fűrész.
A Valle az meg nincs fent így sehol.
14/15 anonim válasza:
Fermat szobája.
9 Halott
A Would you rahter(Kezedben a döntés) nekem tetszett,a fűrészhez hasonló brutalitás.
15/15 anonim válasza:
Jut eszembe, a Vallet megtalaltam, de nem "Valle" a cime, hanem Ville vagy mi. Egynek elmegy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!