Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Fiatalok! (Kb 30 éves korig)...

Fiatalok! (Kb 30 éves korig) Értékelitek-e a magyar filmeket? A régebbieket?

Figyelt kérdés
Feltűnt, hogy sokan nem tudják mi az az Indul a bakterház, a Zimmer Feri, a Szomszédok, a Liliomfi, a Libiomfi, a Kapa és Pepe sorozat... Vagy tudják, és azt mondják, hogy szar... Pedig jók... Tudom, ízlések és pofonok, de sokakat kérdeztem, sok film felől...
2009. aug. 6. 18:12
1 2
 11/16 anonim válasza:

jah,a Zimmer Feri,Indul a bakterház jó,de azért a Szomszédokat már nem nagyon értékelem,azokból a pár másodperces jelenetekből amiket véletlen láttam a barátok közthöz és ilyenelhez tudnám hasonlítani...

16/f

2009. aug. 6. 20:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Én imádom a régi magyar filmeket. Kabos, Csortos Gyula, Jávor Pál... nagyon nagy kedvenceim. Szeretem a kölcsönkért kastélyt a meseautót, a címzett ismeretlent, esős vasárnap... Indul a bakterház. Sorolhatnám. A szomszédokat pedig nézem most is és régen is és semmi sem változott.
2009. aug. 6. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Igaz én még csak 14 wok de pl imádom a Família Kft-t! szerintem nagyon jó!
2009. aug. 6. 21:32
 14/16 anonim ***** válasza:
vannak köztük nagyon jók, érdemes megnézni őket 18/lány
2009. aug. 10. 22:10
 15/16 anonim válasza:

Zimmer Feri egy nagyon jó film!

14/f

2010. jan. 11. 02:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Én imádom a régi magyar filmeket, azokban még SZÍNÉSZEK játszottak. Egyik legnagyobb kedvenc filmem A tanú, azt hiszem, nem kell részletezni, hogy miért. Duva, hogy vannak olyan kortársaim, akik nem is tudják, mi ez a film. Másik nagy favorit az Abigél, bár az könyvben is nagyon jóó, de filmben hamarabb láttam. Az Indul a bakterház nálunk családi kedvenc :) A másik sokat nézett film a Szamárköhögés - még nem is ismertem a filmet, de már tudtam belőle mondatokat, mert apukám kedvence volt, ha valaki látta ezt a filmet, az érti, hogy apu miért mondta nekem mindig, ha valamit keresett, hogy "Annamari, hol az írógép?!"
2010. júl. 26. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!