Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért van az, hogy a filmipar...

Miért van az, hogy a filmipar kommersz termékei olyan nagy népszerűségnek örvendenek, míg az igényesebb filmek jóformán ismeretlenek maradnak?

Figyelt kérdés
Gondolok például a Ted című film méltatlan, és indokolatlan sikerére, ellenben a Mocsokváros utcáin című film ismeretének, teljes hiányára.

2012. okt. 10. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:
A titok neve: marketing.
2012. okt. 10. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
31%

Jaj már.

Mert könnyű. A filmnézés szórakozás, az emberek nevetni akarnak. Egyébként meg lehet, hogy ami neked nagyszerű, az másnak nem tetszik. Pl. Eraserhead. Van, aki bepisil a gyönyörűségtől tőle (szerintem itt pár pózer is van), én a fejemet vertem a falba.

2012. okt. 10. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon sok a buta ember, aki csak szórakozni akar egy filmen, nem érdekli, hogy egy dráma, amiben mondanivaló is van, mit "adhat".
2012. okt. 10. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek,de kár volt századszorra is kitenni ezt a kérdést,főleg,mert úgyis tudod.

Pénz,hatalom,pénz,hatalom...ezek miatt.

2012. okt. 10. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!