Honnan kezdje nézni egy kezdő a Ki vagy Doki? -t? (Dr. Who)
Figyelt kérdés
A régi sorozat is szükséges, vagy elkezdhetem a 2005-tel? Ti honnan ajánljátok? Melyik a legjobb évad?2012. okt. 7. 12:38
11/14 anonim válasza:
az 4. évad végéig nézheted magyar hanggal mert utána mindenkiit cserélnek, 2005től érdemes kezdeni, nem tudom hogy ti mikor kezdtétek el nézni a Doctor Who-t deén a kezdetektől nézem(a 2005 utáni részeket) és egyáltalán nem gagyik, nekem csak azért nem tetszenek már mert túl sokszor néztem meg (13-14x)
12/14 Arkhia válasza:
Szerintem a 2005-ös részektől érdemes kezdeni, de ha megszeretted, a klasszikus 7. évadától (onnan színes) is ajánlanám, mert lehet, hogy lassabb folyású a sztori, de nagyon jó. Pl a 2005-ös első részében szereplő próbababák már voltak egyszer a régiben, és szerintem még jobbak is voltak abban a sztoriban, nem csak lövöldöztek, hanem felhasználták a Madam Tousseau-t, meg ilyenek.
13/14 anonim válasza:
Kedves 16:38-as, ugye ez igazából nem a neve (azt senki nem tudja, még a Master-nek is csak véletlenül akadtam rá az eredeti nevére), hanem ő választotta, mert szeret segíteni mindenkin. :)
Egyébként tudom javasolni az angol hang + angol felirat kombinációt, nekem baromi hasznos volt új kifejezések megtanulásában, meg szokni a sok kicsit fura angol dialektust :) Ebből nekem Rose mamája, Jackie volt a legdurvább, meg talán még Donna néha.
14/14 anonim válasza:
A legnagyobb poén az, hogy még a korai részek stáblistáján is "dr. Who" szerepel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!