Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ajánlani sorozatokat?

Tudnátok ajánlani sorozatokat?

Figyelt kérdés
Ezeket láttam, ezekhez hasonlókat szeretnék még nézni: Gossip Girl, Skins, Awkward, Misfits, How I met your mother.

2012. okt. 6. 13:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Ami kicsit régebbi, de szerintem iszonyat jó, az a Black Books.

Esetleg Fortysomething, My Life in Film (ebben filmek pariódiái vannak, szerintem haláli), ha szereted a kicsit Monty Python-jellegű morbidabb dolgokat, akkor The League of Gentlemen.

2012. okt. 6. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Uhh én ezeket mind nézem és most elmondom melyikeket imádom mág sztem tuti fog tetszeni:

Terra Nova

Pretty Little Liars

The lying game

The secret circle

Baby Daddy

Switched at birth

The Vampire Diaries

Teen Wolf

És ez nagyon régi de nekem örök kedvenc: Jóbarátok :)

2012. okt. 6. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elöttem szólóval én is nézem azokat a sorozatokat, talán még egyet hozzátennék: Revenge
2012. okt. 6. 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Hősök, The Big Bang Theory, Mentalista
2012. okt. 7. 01:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet egy kérdésem?De őszintén felelj kérlek,kedves kérdező.

Miért nem magyar címeket írtál a kérdésedben?Szerintem mindenki tudta volna akkor is,hogy melyikekről van szó.

Ne vedd kötekedésnek,de ez engem nagyon érdekelne.

(Hogy azért a kérdésre is válaszoljak:Dexter kiváló sorozat)

2012. okt. 16. 21:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Azért írtam angolul, hogy olyan, mint te - aki itt éli ki magát - élvezze picit az unalmas mindennapjait. Másrészről, a válaszolók is nagyjából angolul adtak ötleteket (amiket nagyon szépen köszönök!).

Engem az érdekelne nagyon, hogy ez miért volt jó neked. Oszd meg kérlek.

2012. dec. 10. 01:06
 7/8 anonim ***** válasza:

"aki itt éli ki magát"

Én nem kötekedésből mondtam ezt,tényleg csak egy nagyon egyszerű kérdés volt.Gondolom nehéz lett volna nem lealacsonyítóan válaszolni,Kedves Kérdező.

Nekem semmi problémám nem volt vele,hogy angolul írtad,csak kíváncsi voltam az okára.Mellesleg már majdnem 2 hónapja írtam azt a választ.

2012. dec. 10. 15:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy elfelejtettem válaszolni..boldog karácsonyt.
2012. dec. 15. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!