már a 60-résznél tartok és nagyon a szivemhez nott :D ki a kedvenc szereplotok belole???? NKM talán mindegyik nem lehet választani pl... Erza-imádom az eros noi karakterét, Natsu hulyee :D de nagyon aranyos :)-... Gray Sexy és Lucy-ban pedig magamat látom :D jah és Juviát sajnállom :D mindenki ariiiii és Happy nkm olyan macsek kéne :)
Az ANIME egy rakat ... A színek túl élénkek, az effektek gagyik, a szinkronok rosszak, rossz nézni.
A MAMGA viszont nagyon jó, minőségi darab, látszik, hogy Mashima milyen lelkesedéssel rajzolja:D Kedvencem Gazille, Laxus és Gildartz, meg régebben még Gray i, de sajnos mostanában hanyagolják:/ A karekterek legtöbbje jó, szóval ez is egy nagy pozitívum, a sztori is fantáziadús.
2012. okt. 8. 16:19
8/12 anonim válasza:
Imádooom!!!!!!!
Szerintem folytasd :)
2012. okt. 10. 17:27
9/12 anonim válasza:
7. kommentelő csak hogy tudd díjat nyert a szinkronhangjával. Szerintem mindenképp nézd végig.
2012. okt. 18. 22:41
10/12 anonim válasza:
Szerintem tömeg shounen , bár Naru/Bleach párosnál jobb .. és van 1 fajta hangulata ami miatt érdemes belekezdeni , a theme music-ok baromi jók , ha csak a neverendeket veszem figyelmebe akkor csak a One Piece jobb nála szerintem , viszont a szerintem 2 legjobb shounentől elég messze van . (Gintama , Katekyo Hitman Reborn!-tól)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!