Nézi valaki A Bárka című spanyol sorozatot?
Én neten kezdtem el nézni nemrégen, most a 2. évad felénél tartok már, és nagyon tetszik!
Ki látta még? Mi a véleményetek róla?
Én letöltöttem mind a 2 évadot, már végignéztem és nagyon szeretem, a szereplőket is kedvelem!! Alig várom a 3. évadot, ami állítólag most októbertől lesz.
Jobban szeretem, ha szinkronos, de nem tudtam abbahagyni, annyira jó, így megnéztem a 2. évadot is (feliratosan), de nem volt zavaró.
Már a barátommal is elkezdtem nézetni, úgyhogy most újra nézem az elejétől. :-) Szerencsére neki is nagyon tetszik!
Én is a neten kezdtem el nézni tavaly, a 2. évad 12. részéig láttam. De most adják az Axn-en, nekünk digi műholdas van és van roman axn-is, ott kedden lesz a 2. évad 3. része. A férjem is nézi, pedig mondta, na ő nem foga, erre tessék! :-D
Nekem nagy kedvencem lett ez a sorozat, pedig nem vagyok oda a spanyol filmekért, de ez a sorozat nagyon jól sikerült! Sokkal jobb eredeti nyelven feliratosan!
Kedvencem Ulisess és Vilma karaktere! Nektek ki a kedvencetek?
Belenéztem a 3. évad első részébe,
***SPOILER*** (ha valaki nem akarja tudni a 3 évad történését ne olvassa tovább)!!!!!*****
szóval nekem nem tetszett annyira az első rész, de az ajánló alapján a 2. pörgősebb lesz, biztosan azért sem tetszett, mert nem volt benne Julia, Vilma, Ulises és Ainhoa. Gondolom filmet forgattak, azért nem szerepeltek, csak a vissza emlékezésekben voltak! A másik dolog pedig Uli és Buborék ismerték egymást, sőt az a gyanúm, hogy ő is tehet róla, hogy Buborék olyan lett amilyen! :-( De remélem rosszul gondolom....na de be is fejezem az írást! :-) ******SPOILER VÉGE******
én imádom a sorozatot de utálom feliratosan nézni a
filmeket.
De a bárka annyira jó hogy feliratosan nézem a 3.évadot. csak az a baj hogy hamarosan vége az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!