Valaki aki Doctor Who, Sherlock, The Big Bang Theory, Criminal minds, Marvel, Avengers vagy Batman fan?
Figyelt kérdés
Nem ismerek senkit akik szeretnék ezeket.. pedig folyton ilyesmikről jár a szám és jó lenne beszélgetni olyannal aki még érti is mit mondok ._.#Ki vagy doki? #rajongó #Marvel #Batman #Doctor Who #Bosszúállók #Sherlock #fan #Gyilkos elmék #Criminal Minds
2012. szept. 28. 20:58
11/42 Yue-chan válasza:
A batman-t nem làttam, egyiket sem, de a többit mind imàdom!
12/42 Yue-chan válasza:
Elérhetöség: facebook: Adrienn Telkes
14/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Adrienn bejelöltelek :D
2012. okt. 1. 21:45
15/42 anonim válasza:
Ha hasonló érdeklődésű embereket keresel, gyere fel Tumblr-re. Legjobb közösségi hely fanonknak.
Én személy szerint a felsoroltak közül Avengers, Marvel, Sherlock és Doctor Who rajongó vagyok. :) A Tumblr-nél jobb helyen még nem jártam az interneten. Ott sok hasonló emberrel megismerkedhetsz, persze nem árt, ha tudsz angolul.
16/42 A kérdező kommentje:
Ismerem, kedvenc oldalam. De egy magyarral sem futottam még össze ott >< tipikus mázlista vagyok. Mondjuk én nem vagyok a postolgatos típus csak szeretek ott lógni ._.
2012. okt. 3. 16:42
17/42 anonim válasza:
pedig sok a magyar sherlocked tumbász. :D
18/42 anonim válasza:
Igen, én is sok magyart ismerek. :)
19/42 Hajni197 válasza:
Imádom a Doctor Who-t :) én is szívesen beszélgetnék :)
20/42 A kérdező kommentje:
Ez esetben kérhetek pár linket?:D
2012. okt. 4. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!