Ki a kedvenc szereplőtök a Gyilkos Elmék c. sorozatból és miért?
Figyelt kérdés
Nekem Derek Morgan :D2012. aug. 25. 15:40
2/9 anonim válasza:
Nekem Dr.Raid mert hiába iszonyat okos és akár tudós is lehetett volna ő inkább FBI ügynök lett h bizonyítson /ezt a 7 évadban el is mondja/. Persze sosem lesz egy kigyúrt állat de a kitartása példa értékű. Még ha ez egy film is.
3/9 Balanus_concavus válasza:
Több is van. Dr. Reidnek lenyűgöző a zsenialitása, Hutchnernek a vezetői képessége, Gideon ill. később Rossi ügynököknek pedig a rutinja tetszik.
4/9 anonim válasza:
Nekem Emily Prentiss. Okos, erős karakter, imádom hogy ennyi nyelven beszél. A múltja sem semmi, neki volt a legizgalmasabb történetszála. És milyen jó a hangja! (az eredeti)
5/9 anonim válasza:
dr.Reid, ki más? Ő a legzsenibb karakter -na meg enyhén skizofrén-.
6/9 CriminalMindsForever válasza:
Nekem régebben Prentiss volt,de most JJ meg Reid.Reid azért,mert olyan okos és bírom,mikor úgy félvállról odavet másoknak valami zseniális dolgot,JJ pedig...nem is tudom,talán mert olyan szép és kedves. <3
7/9 anonim válasza:
Nekem is JJ,mert kedves, erős,szép, bátor, okos és kitartó!!!
9/9 anonim válasza:
Prentiss, JJ, Spence, Garcia
Részletesebb sorrend;
1. Jennifer Jearou
2. Emily Prentiss
3. Spencer
4. Garcia
5. Gidion.
6. Hotchner
7. Rossi
8. Blake
9. Morgan
10. Tara
11. Kate
12. Luke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!