Battle Royale 2-Megtorlás. Értette ezt valaki a filmben? (lent)
Szóval a második filmben van az újdonsült "osztályfőnök",és annak is van a nyakán egy nyakörv.Miért?Ő elvileg a kormánnyal van,nem?Akkor miért robbantották fel őt is?Ez nem tiszta.
Előre is köszönöm a választ!
Azért kérlek szépen, mert ez a film hatalmas lyukakkal teli átgondolatlan katyvasz lett (már bocsi, ha neked tetszett).
Szerintem fényévekre van az első résztől, ami ugye egy nagyon jó könyvön alapul és ez csak a pénzért lett megcsinálva, de a története banális. Eleve miért nem bombázták le a szigetet? Meg láttad azt a színészi játékot? Én röhögtem :) vígjátéknak jó volt...
Szóval ne csodálkozz, hogy nem volt tiszta, mivel egy teljesen átgondolatlan forgatókönyvvel van dolgunk :)
Áh,dehogy tetszett.Csak az akciójelenetek tetszettek valamelyest.De most én kérek tőled elnézést,de szerintem az első rész még szarabb volt.Elvileg a könyv alapján csinálták,de már-már azon csodálkoztam,hogy a címet nem írták át.Az is a pénzért lett készítve.A színészek ott sem voltak túl mesteriek(kivéve 1-2 ismertebbet,aki másban is szerepelt).
A könyvet érdemes csak elolvasni.Én remélem azért,hogy egy szép napon majd csinálnak belőle egy jobb filmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!