Szerintetek-lesz-kaptárnak-7. -része? (resident-Evil) -mert-a-megtorlás-eléggé-hülyén-fejeződött-be! Én-nagyon-remélem-hogy-lesz!
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 17:15
1/11 anonim válasza:
Szerintem lesz de 6-os része :D
2/11 A kérdező kommentje:
jah igen bocsi, mert eléggé hülyén fejezte be!
2012. szept. 26. 12:15
3/11 anonim válasza:
Naná, hogy lesz, kell lennie, különben nem ilyen lett volna a befejezés :)
4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon reménykedem benne hogy lesz, durva jó volt a vége, nagyon tetszett!
2012. szept. 29. 11:44
5/11 Tóth Kristóf 1428 válasza:
Biztos hogy lesz.Mert úgy fejeződik be hogy "Ez az emberiség utolsó bástálya,és te vagy a fegyverünl Alice."Szóval tuti hogy filmet csinálnak a küzdelméből.:D
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, engem a legvége fogott meg, amikor beadják alice- nek a vírust, meg ott vannak olyan rapkedő szönyek is! nagyon zsír lesz a kövi rész!
2012. okt. 5. 14:17
7/11 BB Ádám válasza:
Reménykedek h lesz folytatás. Sztem annyi resze lesz ahany a.jateknak(most adtak ki a 6-ot) 2014 őszére varhato
8/11 anonim válasza:
Nekem úgy ahogy elment remélem lesz és jobb mint a 4. és 5. része.
9/11 anonim válasza:
Igen lesz. Jill Valentine meghal (már a játék 5. részében kiderül, Chris mikor meglátja Sehvát visszaemlékezik Jill sírkövére), felbukkan a 4. részben eltűnt Chris és Clair Redfield, Chris megöli különleges modon Weskert, (mert ugye ő bosszút akar állni Weskeren mert aki játszott a Resident Evil 1 vgay a PS2 es RE: Code Veronica X el az tudja), Alice nek a lányának nagy jelentőssége lesz. Leon, a profi tartja a frontot ahogy a játékban is. a 6. rész nek a címe ez lessz:
Resident Evil: Armageddon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!