Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Látta már valaki az Resident...

Látta már valaki az Resident Evil filmet? (Resident Evil:Retribution) SPOILER veszély!

Figyelt kérdés

A kérdésem ez lenne: Albert Wesker tényleg ,,jó" karakter a filmben? Azaz valóban ő segít Alice-nek megszökni, és a film végén azért adja be neki újra a T-Vírust, hogy Alice megmentse az emberiség maradékát?

Előre is köszi a válaszokat!

2012. szept. 16. 23:22
 1/3 Aelyon ***** válasza:
Nem láttam a filmet, de ha ez tényleg így van nem is fogom megnézni.
2012. szept. 17. 00:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkozom... Wesker a legnagyobb g*ci a történetben, de én nagyon bírom, hatalmas beszólásai vannak, és irtó nagy badass... de így...ááá, ez nagyon gáz:S:S
2012. szept. 17. 07:24
 3/3 anonim ***** válasza:

*Spoiler!*

Nem jó karakter, úgymond felhasználja Alice-t, mint fegyvert , hogy legyőzhesse az Umbrella céget. Ugyanúgy gonosz, és ha minden igaz, a következő rész végén Alice meg fogja ölni őt - legalábbis megpróbálja.

Igen, segít Alice-nek, és igen, újra beadja neki a T-vírust, de mint mondtam, önös, önző érdekekből. Egyáltalán nem változott cuki kis házinyuszivá, de rájött, hogy ha le akarja győzni az Umbrella Corp.-ot és a zombikat, akkor fel kell használnia Alice-t.

*Spoiler vége*

Kár lenne csak azért kihagyni a filmet, mert Wesker nem olyan badass, mint a 4-ben. Szerintem eddig ez a legjobb Kaptár film, de mint mindig, most is megoszlanak a vélemények.

2012. szept. 28. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!