Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki ismeri ezt a filmet?

Valaki ismeri ezt a filmet?

Figyelt kérdés
Pár éve láttam és nem sokra emlékszem, csak arra, hogy valamilyen arab, vagy afrikai országban játszódott, szerintem a 2. világháború környékén vagy után, de ebben nem vagyok biztos és az országot megszállták a franciák (vagy talán az angolok, efelől se tudok biztosat mondani :D) és a néppel a megszálló katonák elég undorítóan bántak, de az egyik kis srác összehaverkodik egy katonával és gyakorlatilag, amikor tudtak, titokban találkoztak meg minden, és aztán a katonának elkellett mennie és a film végén újra találkoznak sok sok később ezelőtt, ugyanis a fiú írt egy könyvet és mikor épp dedikáltatta, akkor megjelent a katona és újra találkoztak :D ennyi ami eszembe jut.
2012. szept. 24. 00:04
 1/2 belapus ***** válasza:

Esetleg:

[link]

2012. szept. 24. 05:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Fú ez az! Nagyon szépen köszi, már rengetegszer kutakodtam utána :D
2012. szept. 24. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!