A kör durva?
Figyelt kérdés
a kör 1 amerikai2012. szept. 23. 14:15
11/13 anonim válasza:
Utolsó
Túl idős nem lehetsz,ha "igazán fiatalon" láttad, ugyanis 2002-es film. Gondolom az amerikairól van szó, az egy tömegkacat, akkor, amikor készült talán ijesztő volt. A másik, eredeti verziónak pedig nem az "ijesztés" a célja, de sajnos annak nem úgy kell nekiülni, hogy csak nézed a filmet, de nem érted.
12/13 anonim válasza:
Igen, az amerikairól beszéltem, ugyanis a kérdező, arra volt kiváncsi. Én csak megmondtam, hogy nagyon gyenge horrorfilm, az eredeti biztosan más, és igen fiatalon láttam. Tehát az én véleményem szerint, nagyon nemijesztő, és egyáltalán nem durva...
13/13 anonim válasza:
Én 11 évesen néztem meg, és végigröhögtem. Szerintem ez nem a horror kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!