Másnak is feltűnt, hogy a "Ki vagy doki? " sorozatban Matt Smith az évadok előrehaladtával egyre nyúzottabb lesz?
Úgy tudta, hogy ez lesz az utolsó teste, erre már vigyázott :D Egyébként nyilván öregszenek két regeneráció között, inkább az a fura, hogy milyen gyorsan/mértékben. Az Első elvileg 200 körül volt a sorozat elején és már eléggé benne járt a korban - Tizenegyes ezzel szemben alig változik valamit ugyan ennyi idő alatt a hatodik évadban. Lehet, hogy amit nem élnek le egyik testükben, azt át tudják menteni a következőbe (magyarul minél gyakrabban regenerálódnak, annál lassabban öregszenek)?
Amúgy amit a Doktor a koráról mond, azt legfeljebb viszonyítási alapként szabad kezelni, az évfordulós részben maga vallja be, hogy "Nem emlékszem, hogy hazudok-e a koromról, mert ilyen öreg vagyok!" Magyarul ami számot mondd, az kamu, viszont az eltelt időre vonatkozó állítások szerintem korrektek. Ez alapján a klasszikus sorozat kezdete és az újraindítás között kb. 700 évet él a Doktor, az új első évad és az évfordulós rész között 300 évet, viszont hogy Tranzeloreon mennyi ideig van, az homályos, én 600-800 évnek saccolnám. Az is kimatekozható, hogy Eccleston testében úgy száz évig húzta a Doktor, ami szép teljesítmény, ha azt vesszük, hogy Tennantnél ez kb. annyi volt, amennyit képernyőn is láthattunk.
SPOILER (?)
Na, új infó, a 12. a legutóbbi intróban azt mondja, "kétezer éves vagyok". Ezek szerint valóban kb. 800 évet töltött Karácsonyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!