Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Másnak is feltűnt, hogy a "Ki...

Másnak is feltűnt, hogy a "Ki vagy doki? " sorozatban Matt Smith az évadok előrehaladtával egyre nyúzottabb lesz?

Figyelt kérdés
Úgy értem persze, hogy öregszik (szellemileg) meg komolyodik és valahogy meg kell mutatniuk a nézőknek, de így visszanézve az 5. évadhoz képest a 7. ben mintha vagy 5-10 évvel öregebb lenne. Pedig pont az a lényeg, hogy a doktornak nem kellene öregednie... Az előző doktorra szerintem nem húztak rá ennyi évet a 2-tól a 4.évad ig. Nektek mi a véleményetek? :)

2012. szept. 15. 18:10
1 2 3
 11/21 szjg20 válasza:
és azért örekszik meg a végére matt smith mert a forgatás az 5. évadtól. 7. végeig eltelik 3 év és az egy emberen meglátszik, ráadásul hagynak ki részeket és azok minirészekben vannak meg, és matt a legjobb doctor mert peter capaldi szerintem nem lesz jobb,és amikor megkéne halni nem fog mert river song nem öli meg és 1103 éves vagy mennyi és tényleg annyi nem csak amyéknek mondja azt
2014. febr. 1. 22:26
 12/21 anonim ***** válasza:
A 11. Doki majdnem annyit élt mint a többi együtt
2014. febr. 2. 11:40
 13/21 anonim ***** válasza:

Úgy tudta, hogy ez lesz az utolsó teste, erre már vigyázott :D Egyébként nyilván öregszenek két regeneráció között, inkább az a fura, hogy milyen gyorsan/mértékben. Az Első elvileg 200 körül volt a sorozat elején és már eléggé benne járt a korban - Tizenegyes ezzel szemben alig változik valamit ugyan ennyi idő alatt a hatodik évadban. Lehet, hogy amit nem élnek le egyik testükben, azt át tudják menteni a következőbe (magyarul minél gyakrabban regenerálódnak, annál lassabban öregszenek)?

Amúgy amit a Doktor a koráról mond, azt legfeljebb viszonyítási alapként szabad kezelni, az évfordulós részben maga vallja be, hogy "Nem emlékszem, hogy hazudok-e a koromról, mert ilyen öreg vagyok!" Magyarul ami számot mondd, az kamu, viszont az eltelt időre vonatkozó állítások szerintem korrektek. Ez alapján a klasszikus sorozat kezdete és az újraindítás között kb. 700 évet él a Doktor, az új első évad és az évfordulós rész között 300 évet, viszont hogy Tranzeloreon mennyi ideig van, az homályos, én 600-800 évnek saccolnám. Az is kimatekozható, hogy Eccleston testében úgy száz évig húzta a Doktor, ami szép teljesítmény, ha azt vesszük, hogy Tennantnél ez kb. annyi volt, amennyit képernyőn is láthattunk.

2014. jún. 21. 01:26
 14/21 anonim ***** válasza:

SPOILER (?)

Na, új infó, a 12. a legutóbbi intróban azt mondja, "kétezer éves vagyok". Ezek szerint valóban kb. 800 évet töltött Karácsonyban.

2014. aug. 7. 17:34
 15/21 anonim válasza:
Tényleg eltelt egy pár év az 5. és a 7. évad között. Amy mondta a 7. évadban, hogy a Doktorral eltöltött ÉVEK alatt .... Tehát minimum 3-4 évet együtt töltöttek, de lehet hogy 6-8 év is eltelt. És a Demon's run után sokkal ritkábban találkoztak.
2015. márc. 13. 18:58
 16/21 anonim ***** válasza:
Amy mondja a hetedik évados kockás részben, hogy ők ketten Roryval összesen tíz évet éltek le a Doktorral való kalandjaik során, ez azonban nem egyezik azzal, amennyi idő (hol velük, hol nélkülük) eltelt a jelenben. Ez csak azért fura, mert ha a valóságban is tíz év telt volna el, akkor nem lenne paradoxon, amikor az ötödik évadban a jövőbeli Amy és Rory integet a jelenbeli önmaguknak, hisz az ötödik évad 2010-es, míg az az epizód konkrétan 2020-ban játszódott, pont 10 évvel később... A Doktor számára az 5-7. évad alatt 300 év telt el, + még 800, amikor Trenazloreon rostokolt. Remélem, most Capaldival leállnak az ugrálással és marad egy darabig 2000 a Doki kora, mert egyre fárasztóbb követni. :D
2015. márc. 14. 19:38
 17/21 Effy Lizbeth válasza:
Na, hát akkor ajánlom mindenki figyelmébe a 9.évad 11. részt...ott évmilliók telnek el :D
2016. jún. 30. 13:02
 18/21 anonim ***** válasza:
17: Ne is mondd... most még azon is filózhatnánk, hogy EZ a Doktor AZ a Doktor-e, aki eddig volt :D
2016. nov. 19. 21:26
 19/21 gergő100 válasza:
Nem év milliókat, hanem év MILLIÁRDOKAT. Pontosabban 4.5 milliárd évig :)
2016. dec. 4. 20:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Valójában nem élte meg, pár óránként/naponként meghalt. Mondjuk az is szar lehet ha tudja az ember, hogy pár milliárdszor meghalt, és még annyiszor megfog, de legalább nem emlékszik rá
2016. dec. 4. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!