Öhhhhhhhh kérdése:
Van valakinek valami jó Sherlock/The Reichenbach Fall teóriája? (2. évad 3. rész SPOILER! )
Figyelt kérdés
kíváncsi lennék, hogy szerintetek mi történt, hogy lehet még életben, stb.#Sherlock #2. évad #Sherlock Holmes #Benedict Cumberbatch #BBC Sherlock #Martin Freeman #Steven Moffat #the reichenbach fall
2012. szept. 15. 16:11
11/16 anonim válasza:
Szerintem Sherlock még fent feltett a halántékára egy művéres zacskót, és a szemeteskocsira ugrott, így tompítván az érkezést, aztán legurult róla és kilyukasztotta a zacskót a halántékán, hogy úgy tűnjön betört a feje.
12/16 Monchie válasza:
mixed up: a 2/2. részben e domb tetején az a sok autó azért van ott, mert a tulajdonosuk szeretne kettesben lenni a párjával... Biztos a kilátás is szép, emiatt sokan járnak oda. És azért villog a lámpa, mert véletlenül hozzáérnek a kapcsolóhoz. Na ezért vág kínos képet Dr. Watson... :)
13/16 anonim válasza:
Vaaagy lehet hogy tényleg meghalt,de Castiel megragadta őt és kirángatta a pokolból:D
Bár valóban, a Doktor is gyanús...
(Superwholock,anyone?)
14/16 anonim válasza:
(még előző vagyok)
Oh egyébként a Tumblr egy csodás hely...ha értitek mire célzokXD
15/16 A kérdező kommentje:
SUPERWHOLOCK
SUPERWHOLOCK EVERYWHERE
kedves 'előző', megkérdezhetem a támblürodat?
2013. jún. 27. 21:46
16/16 anonim válasza:
Szerintem Sherlok valójában Khan, és kacagva túlélte a zakózást a genetikailag feltápolt fizikumával. Most szurkolunk neki, hogy ne kapja el az a hegyesfülű zöldvérű fattyú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!