Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Sherlock 2010 címmel vetítette...

Sherlock 2010 címmel vetítettek nem régiben egy sorozatot Angliában. Harmadik évad megjelenéséről mit tudunk?

Figyelt kérdés

Mind a címből is kiderül 2010-ben adták a 3 részes sorozatot, majd általam nem ismert időpontban levetítették a második évadot, szintén három résszel. Engem a harmadik érdekelne. Azt tudom, hogy tervezik és több, mint valószínű, hogy lesz is, a kérdésem az, mikor.

Aki jobban tud nálam angolul és van olyan elvetemült Holmes rajongó, mint én, akkor az írjon. :D

Köszönöm!

2012. jan. 25. 17:34
 1/5 anonim válasza:
100%
Még nincs biztos időpont, de 2012 vége, 2013 eleje valószínű. Szóval sokat kell várni. Sajnos. :(
2012. jan. 29. 14:26
 2/5 anonim válasza:
Tudtommal mindenképp 2013-ban adják le, és valószínűleg az év elején.
2012. máj. 4. 23:10
 3/5 öhhhhhhhh ***** válasza:

2x3 SPOILER!

Én azt hallottam hogy Moffat drága még nem találta ki, hogy lehet Sherlock életben, és a forgatásokat még el sem kezdték. Én 2013 őszére tippelnék, szerintem akkor fogják folytatni.

2012. szept. 15. 16:12
 4/5 anonim válasza:

Október 31.-én adják le az első epizódot,persze külföldön a BBC One-on..

de ha wikin rákeresel ott kiadja a 3. évad címeit és h mikor adják le.

2013. aug. 8. 02:06
 5/5 anonim válasza:
Ha figyeltetek Molly-nak azt mondta: Meg fogok halni. Itt már tudta mi lesz vele, az ő segítségét kérte h rendezék meg a halálát.
2013. aug. 8. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!