Ha lessz 3. évadja a vampire knight-nak ugye zero nem jön össze a végén yukival? A legvégén?!
szio
Az animében nem
....legalabbis remelem.mert a 2.evad vegen yuki kaname val tart,es Zero megeskudott hogy megöli őket!! *-*en Kaname nak es Yuuki nak szurkolok....:)
Én úgy tudom, hogy nem lesz. Szóval ez nem hülyeség a mangabol lehet tudni: Yuki osszehazasodik Kaname-val és lesz egy lányuk, de Yuki szereti ugye Zero-t is. Kaname viszont nem akar a boldogsága útjába állni vagy mi ezért azt mondja Yuki-nak, hogy legyen zeroval és kitepi a szívét vagy mi...Na szóval, utána Yuki hozzá megy Zero-hoz és tőle is lesz egy gyereke méghozzá egy fia. Mindkét gyerek az apjára ütött. :) Mivel Yuki emberre lett változtatva ezért nem halhatatlan, ahogy Zero sem. Mielőtt meghaltak volna (itt nem oregsegben haltak meg ha jól tudom, de mar nem emlékszem, mi volt) lényeg a lényeg felelesztettek Kaname-t persze ezután csak ember tudott lenni és rábízták a gyerekeket. Ennyi. :D
Remélem tudtam segíteni:
Himeko
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!