Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha lessz 3. évadja a vampire...

Ha lessz 3. évadja a vampire knight-nak ugye zero nem jön össze a végén yukival? A legvégén?!

Figyelt kérdés
aki nem ismeri 100%-ig hogy mi lessz ne irjon hülyeségeket de már annyi mindent hallottam hogy nem tudom mi az igaz?! ha valaki tudja összejönnek e vagy mi mondja el de tényeket akarok nem kitalációt :)

#Vampire Knight #destiny 3.évad
2012. szept. 8. 15:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az openingben? MELYIKBEN? :OO
2015. szept. 25. 19:05
 12/13 Dina0518 válasza:

szio

Az animében nem

....legalabbis remelem.mert a 2.evad vegen yuki kaname val tart,es Zero megeskudott hogy megöli őket!! *-*en Kaname nak es Yuuki nak szurkolok....:)

2016. júl. 27. 15:55
 13/13 Adachi Himeko ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy nem lesz. Szóval ez nem hülyeség a mangabol lehet tudni: Yuki osszehazasodik Kaname-val és lesz egy lányuk, de Yuki szereti ugye Zero-t is. Kaname viszont nem akar a boldogsága útjába állni vagy mi ezért azt mondja Yuki-nak, hogy legyen zeroval és kitepi a szívét vagy mi...Na szóval, utána Yuki hozzá megy Zero-hoz és tőle is lesz egy gyereke méghozzá egy fia. Mindkét gyerek az apjára ütött. :) Mivel Yuki emberre lett változtatva ezért nem halhatatlan, ahogy Zero sem. Mielőtt meghaltak volna (itt nem oregsegben haltak meg ha jól tudom, de mar nem emlékszem, mi volt) lényeg a lényeg felelesztettek Kaname-t persze ezután csak ember tudott lenni és rábízták a gyerekeket. Ennyi. :D

Remélem tudtam segíteni:

Himeko

2016. nov. 4. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!