Ha lessz 3. évadja a vampire knight-nak ugye zero nem jön össze a végén yukival? A legvégén?!
Figyelt kérdés
aki nem ismeri 100%-ig hogy mi lessz ne irjon hülyeségeket de már annyi mindent hallottam hogy nem tudom mi az igaz?! ha valaki tudja összejönnek e vagy mi mondja el de tényeket akarok nem kitalációt :)#Vampire Knight #destiny 3.évad
2012. szept. 8. 15:53
1/13 anonim válasza:
Nem lessz még 3.évad , olvasd a mangát és megtudod !
2/13 A kérdező kommentje:
már ajánlottak oldalakat de furcsa módon nem találtam meg hiába nyomtam rá hol lehet angolul olvasni?
2012. szept. 8. 20:15
3/13 anonim válasza:
4/13 A kérdező kommentje:
én ha rányomok az egyikre csak képeket találok szöveget nem :=
2012. szept. 9. 09:00
5/13 anonim válasza:
én annak örülnék ha Zero mindenkit megölne
7/13 anonim válasza:
Mert yuki- elárúlta zéro-t és azzal a balfék kanaméval ment nagyon feldühített az a sorozat a legjobb lenne Zero mindenkit likvidálna találna egy jó csajt magának nem azt a semmire kellő yukit már elnézést a kifejezésért de nagyon feldühített
8/13 anonim válasza:
SPOILER!!!
A manga végén az van,hogy Kaname meghal,mert a szívét bedobja egy kemencébe,azzal az indokkal hogy már fáradt,és éljenek boldogan Yuki és Zero. De Aido lefagyasztja Kaname testét,hogy ne porladjon el. Még mielőtt Kaname meghalt,lefeküdtek Yukival,de a lányuk már csak Kaname halála után születik meg. Zero összeházasodik Yukival,és lesz egy közös fiúk. 1000 évvel később Zero meghal,így Yuki feláldozza magát,hogy Kaname élhessen,bár már csak emberként. Így Yuki meghal,majd Kaname gondoskodik a 2 gyerekről,viszont előző életére nem emlékszik. A gyerekek viszont mondanak neki valamit,amit Yuki rájuk bízott. Szerint a vége furi,de Happy end! :D
9/13 gergoo12 válasza:
figyelj az openingben zeroval csókolózik yuki :D
10/13 gergoo12 válasza:
és mikor jön már ki videóban a destiny hmm? most van 2015-ödik év szerintem 2016 ban már fent lesz indavideon :D remélem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!