Egy jó koreai horrort-thrillert mondana valaki?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen kell,hogy koreai legyen,lehet simán csak ázsiai is. Láttam már egy párat,úgyhogy nem írnám le külön,hogy miket ne írjatok :) Ilyen hosszúhajú-sápadtfejű szellemes filmeket ne írjatok légyszi,mert azok nagyon gagyik :D2012. szept. 7. 18:38
11/17 anonim válasza:
A gyilkos hangja
The Yellow Sea
Mother
Tokyo!
The Housemaid
12/17 A kérdező kommentje:
Persze,mindenképp megírom,csak lassan jön le a film :/ Az utolsó válaszolónak is köszönöm a hozzászólását :) A Yellow Sea-t és a Madeo-t is halasztgatom egy ideje :D De a többi is elég jónak tűnik,úgyhogy megnézem azokat is.
2012. szept. 8. 12:42
13/17 A kérdező kommentje:
Na megnéztem a Carvedet. Jajj anyám,ez nagyon béna volt :DD Azt hittem,hogy ijesztő lesz,de semmi ilyen nem volt benne. Ha értékelni kéne,akkor azt mondanám,hogy 10/5 :D
2012. szept. 8. 15:25
14/17 anonim válasza:
Hát hallod, nem mindegy hogy 5/10 vagy 10/5...
15/17 anonim válasza:
Szerintem félelmetes volt.Mondanám,hogy kinek a pap,kinek a papné,de felfogni nem tudom,hogy hogy lehet neked az béna,hogy gyerekeket öl meg egy fél méteres ollóval egy szellemnő.Elég brutális volt.
Na mindegy,azt nézel,amit akarsz,nem erőszakoltam rád ezt sem.
16/17 anonim válasza:
Még annyit:most nézted meg?Ha nappal nézel ilyet,akkor ne csodálkozz,hogy nem lesz meg a hatása,este kell nézni.
17/17 A kérdező kommentje:
Na nem kell kötözködni :D 5/10,így jó? :) Most néztem :D De az számít,hogy a szobában teljesen sötét volt?...Amúgy én nem veszekedni jöttem ide,mindenkinek más számít brutálisnak,nekem ez a film nem volt az. Ha vannak még ötletek,azokat is szívesen várom :)
2012. szept. 8. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!