Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy jó koreai horrort-thriller...

Egy jó koreai horrort-thrillert mondana valaki?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen kell,hogy koreai legyen,lehet simán csak ázsiai is. Láttam már egy párat,úgyhogy nem írnám le külön,hogy miket ne írjatok :) Ilyen hosszúhajú-sápadtfejű szellemes filmeket ne írjatok légyszi,mert azok nagyon gagyik :D

2012. szept. 7. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A gyilkos hangja

The Yellow Sea

Mother

Tokyo!

The Housemaid

2012. szept. 8. 10:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Persze,mindenképp megírom,csak lassan jön le a film :/ Az utolsó válaszolónak is köszönöm a hozzászólását :) A Yellow Sea-t és a Madeo-t is halasztgatom egy ideje :D De a többi is elég jónak tűnik,úgyhogy megnézem azokat is.
2012. szept. 8. 12:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Na megnéztem a Carvedet. Jajj anyám,ez nagyon béna volt :DD Azt hittem,hogy ijesztő lesz,de semmi ilyen nem volt benne. Ha értékelni kéne,akkor azt mondanám,hogy 10/5 :D
2012. szept. 8. 15:25
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
Hát hallod, nem mindegy hogy 5/10 vagy 10/5...
2012. szept. 8. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem félelmetes volt.Mondanám,hogy kinek a pap,kinek a papné,de felfogni nem tudom,hogy hogy lehet neked az béna,hogy gyerekeket öl meg egy fél méteres ollóval egy szellemnő.Elég brutális volt.

Na mindegy,azt nézel,amit akarsz,nem erőszakoltam rád ezt sem.

2012. szept. 8. 16:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Még annyit:most nézted meg?Ha nappal nézel ilyet,akkor ne csodálkozz,hogy nem lesz meg a hatása,este kell nézni.
2012. szept. 8. 16:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Na nem kell kötözködni :D 5/10,így jó? :) Most néztem :D De az számít,hogy a szobában teljesen sötét volt?...Amúgy én nem veszekedni jöttem ide,mindenkinek más számít brutálisnak,nekem ez a film nem volt az. Ha vannak még ötletek,azokat is szívesen várom :)
2012. szept. 8. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!