Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha van egy ötletem mit tegyek...

Ha van egy ötletem mit tegyek ez ügyben?

Figyelt kérdés
Ha van elképzelésem egy forgató könyvről ami szerintem elég ütős lenne... azt valamilyen úton módon meglehetne valósítani?:o

2012. szept. 7. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
igen
2012. szept. 7. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Valamilyen úton biztos.
2012. szept. 7. 11:40
 3/3 Ian Catman ***** válasza:

Először írj egy szinopszist, ami vázolja 1) az alapszituáció, 2) a konfliktusokat, ellentéteket, problémákat, 3) a fő karaktereket 4)ezek egymáshoz való viszonyát, 4) a cselekményt nagy vonalakban lineárisan (időrendben) leírva 5) az esetleges csavarokat, meglepetéseket, 6) a megoldást.

Ez ne legyen több, mint 2 gépelt oldal.

Ezt küldd el minél több helyre, mindegy, te jónak tartod-e vagy ellenszenvesnek. Az összes tévécsatornák műsorigazgatóinak, producereknek, rendezőknek, akiket csak elő tudsz bányászni a netről. Minél több helyre, annál jobb. Ne várd, hogy mindenki válaszolni fog, sőt. Ezek naponta kapnak tucatjával forgatókönyv ötleteket. Ha mégis válaszolnának, nagyon becsüld meg, és nagyon készülj fel egy esetleges beszélgetésre. Ne legyenek bizonytalanságaid, tétovaságod, "majd meglátjuk"-ok, stb.

Sok sikert, és NAGY kitartást. (90 százalékuk egyáltalán nem fog válaszolni semmit, ezért kell sok helyre elküldeni.)

Attól is függ, mire jó. A magyar csatornák alig csinálnak filmeket, mert olcsóbb megvenni egy sikeres külföldit, sorozatról nem is beszélve. Tehát nagy szerencse kell.

Próbálkozz, sok sikert.

2012. szept. 8. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!