Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A beyblade metal fusion 1....

A beyblade metal fusion 1. vagy 2. évadja után mikor ginka legyőzte ryugat mi történik ryugaval és l dragoval?

Figyelt kérdés

2012. szept. 4. 06:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Az a elsô évad vége!

L-Drago darabokra tört, Pegasus által, de még így is a vereség után Ryuuga felveszi és magával viszi. Utána keményen elmegy edzeni a hegyekbe, azon belül egy vulkánba (mivel ez egy anime, bármi megtörténhet XD), ahol L-Drago újjá születik, mint Meteor L-Drago.

Kb. ennyi.

Igazából én egyáltalán nem szerettem, a kis mogorva pofiját Ryuugának.

Nem akarok, most spoilereket mondani neked, mert nem tudom, hogy láttad-e már a 3. évadot, de abban nagyon aranyos és gondoskodó lesz :) Vagyis az én szememben olyan volt mint egy báty.

Ha szeretnél még többet tudni, írj csak ide e kérdés alá.

14/L

2012. szept. 6. 19:22
 2/7 A kérdező kommentje:
a 3.évadot nem most adják a cartoonon?
2012. szept. 8. 10:06
 3/7 A kérdező kommentje:
mert még csak azt láttam abba van a végén vagy másik és ha lehet hol lehet megnézni angolul vagy bárhogy jó?!
2012. szept. 8. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:

A Cartoon-on most a 2. évad megy :)

Itt az én weblapom. Be linkelem neked a 3. évadot:

[link]

Ezen az oldalon megtalálsz mindet! A részek természetesen Japánul vannak, mert az én jobban értem mint az angolt.

Ha kérdezni akarsz még valamit itt tedd.

2012. szept. 9. 10:38
 5/7 A kérdező kommentje:
a 2.évad végét hol találom meg?
2012. szept. 22. 08:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Keresd: Beybalde Metal Fight Explosion

néven, fent van a YouTube-on.

2012. szept. 25. 14:58
 7/7 anonim válasza:
Úristen. köszönöm a 3. évadot . :D azt hiszem pár részig le van szinkronizálva (a 3. évad) öö 5. részig. Indavideon meg lehet nézni. a többit pedig tényleg köszönöm :D
2013. júl. 21. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!