Ted c. filmről vélemények?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jó :D
nektek hogy tetszett?
2012. aug. 31. 22:38
1/7 anonim válasza:
Micsoda véletlen, épp most néztem meg, és nekem is nagyon tetszett, ahhoz képest, hogy egy sima "rétegfilm" egész pofás lett, Ted humora meg nagyon ada meg vissza is :D
A legnagyobb hibája az az, hogy a trailer-ben szinte egytől egyig mindent lelőttek (nem mintha ez más filmnél ne lenne így)
Egyszóval nekem kellemes 90 percet nyújtott a film ahhoz képest, hogy a komoly filmeket kedvelem.
2/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett,főleg a vihardalos rész,meg amikor beszívnak:D
3/7 anonim válasza:
Egyszer jó volt, bár én több humort vártam.....
4/7 anonim válasza:
Több humort? Egy uborka szétszakad a eöhogéstöl
5/7 anonim válasza:
a family guy alkotójától kicsit többet vártam, mint egy ilyen sablonos, kiszámítható, tucatfilmet. egy poénon sem nevettem. még egy "Én, a nő és plusz egy fő" típusú film aztán nagyon kellett...
7/7 anonim válasza:
Aki nem szereti a Family guyt, az ne nézze meg. Vannak benne komolykodások, de ez vígjáték. Azzal egyetértek hogy sablonos. De vannak olyan poénok benne amitől sírva röhögtem. Ez Family guy stílus kb. Amerikai sztárok semmibe vétele. Magyar utalások vannak benne. Nem spoilerezek. Nagyon jó volt mindkettő rész. Nekem legalábbis bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!