Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vélemények az Álom. Net című...

Vélemények az Álom. Net című filmről?

Figyelt kérdés
Tudom, nem mostani film, de mostanság többször játsszák, pár csatornán. Tényleg kíváncsi vagyok,hogy ki az akinek tetszik. Számomra annyira gyenge, néhol nevetséges alakítások vannak a filmben, ráadásul ez a tipikus pom-pom lányos amerikai film gagyi változata. A magyar filmipar csődjének tartom, hogy annyi képzett, tehetséges színész van ebben az országban, és kiadnak egy ilyen filmet. Senki ízlését nem akarom kritizálni, tényleg érdekelnek a vélemények.
2012. jan. 29. 17:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%

Több mint 3000 szavazattal minden idők legrosszabb filmjei között a második helyen osztozik.

[link]

2012. jan. 29. 17:22
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

ez mindent elmond:D

2012. jan. 29. 17:24
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

Én azt mondom, hogy mi, magyarok maradjunk a nevettetésnél, mert az megy nekünk.

Álom.net....eszméletlenül béna. A főszereplőnőnek semmi színészi tehetsége ...nagyon gáz, de a többi kis csitrit meg fiatal fiúkát alakító "színész" se jobb!!!!! Nem tudom ki az a marha, akinek ez a film bejön.

2012. jan. 29. 17:38
 4/12 anonim ***** válasza:
múltkor teljesen véletlenül néztem meg, alig bírtam végignézni, de annyira szégyen volt, hogy nem akartam lemaradni az egészről, hogy legalább teljesen képben legyek, és ha szidom valahol, méltán tehessem. egyetértek veled kérdező, tényleg nagyon szörnyű. a színészeknek semmi tehetségük, az egész nagyon erőltetett, semmi vicces, semmi izgalmas semmi életszerű, semmi érdekes és érdemes, érték nincsen benne. komolyan, a legnagyobb szégyene a magyar filmiparnak szerintem. gusztustalan, hogy ilyet ki mertek adni a kezük alól bárkik is.!
2012. jan. 29. 17:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Borzalom az egész film. Ehhez hasonlót már láttunk nem is egyet, csak színvonalasabbat mint ez a magyar koppintás. A szőke csajtól meg kiráz a hideg. Már a nevére se emlékszem. Színész ő egyáltalán? Vagy csak az utcáról cincálták be egy filmre, mert olyan bájos arcocskája van?
2012. jan. 29. 17:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Az egyetlen dolog ami miatt még egyszer képes lennék végigszenvedni az az AFC a végén...
2012. jan. 29. 18:45
 7/12 A kérdező kommentje:

Hát igen...

Labancz Lilla a főszereplő, nem tudod hogy került oda, van pár pikáns képe, de ez az egyetlen szerep, amiért "színésznek" hívják.

Bánfalvy Ági meg nem tudom hogy vállalhatot fel egy ilyet..

2012. jan. 29. 21:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem olyan rossz ez. A Hajrá, csajok x.-edik folytatásától biztos jobb.
2012. jan. 30. 08:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Én csak azért néztem meg, mert benne van egy ismerősöm, de valami borzalmas ez a film. Ráadásul hogy még szinkront adtak pár szereplőnek???!!!wtf??
2012. jan. 30. 17:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Hajrá csajok 4.-ig nem jutottam el, csak az első pár részig, de ott legalább hangsúlyoznak, tudnak beszélni..
2012. jan. 30. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!